Ion și Gheorghe. Prieteni buni.
- Mă Ioane, te rog eu mult ceva.
- Ce, mă?
- Duminică, după slujbă, du-te la taica popă și ține-l de vorbă vreo oră că eu mă duc la el acasă s-o f** pe coana preoteasă.
- Du-te liniștit, mă ocup!
Duminică. Slujbă. Se termină slujba. Gheorghe pleacă, Ion rămâne.
- Părinte, am o nelămurire.
- Orice nelămurire ai, fiule, în Biblie găsim luminarea.
- Părinte, am un prieten care a luat-o pe calea băuturii. Ce scrie în Biblie despre asta?
- Fiule s-ar cuveni să îi dai pildă de înțelepciune și să îl aduci pe calea cea bună.
Și îi spune popa, pas cu pas, conform Bibliei, cum se poate lăsa cineva de păcatul băuturii în exces.
- Te mai pot ajuta cu ceva, fiule?
Se uită Ion la ceas - abia trecuse un sfert de oră.
- Părinte, am un alt prieten care a luat-o pe calea jocurilor de noroc. Ce spune la Biblie că aș putea să fac să-l ajut?
Răbdător, îi explică popa, pas cu pas, conform Bibliei, cum se poate lăsa cineva de păcănele.
Se uită Ion la ceas - mai avea 5 minute. Probabil că Gheorghe terminase treaba, dar promisiunea e promisiune. Ce să-l mai întrebe pe popă?
- Părinte, am un prieten care o f^^e pe coana preoteasă cât stăm noi de vorbă. Ce scrie la Biblie că s-ar cuveni să fac?
- Fiule, la Biblie nu scrie nimic despre asta, dar s-ar cuveni să fugi repede la tine acasă, pentru că preoteasa a murit acu' doi ani...
O blondă cu Ferarri mergea pe autostradă cu 19 km la oră. Poliţia o opreşte şi o întreabă:
– Domnişoară, de ce mergeţi pe autostradă cu 19 km la oră?
– Aşa scrie pe indicatoare! A19!, răspunde tipa.
– Domnişoară, aşa se numeşte autostrada: A de la autostradă şi 19 e numărul autostrăzii.
– Aaaa, am înţeles…
– Dar domnişoara din dreapta de ce e aşa galbenă la faţă?
– Habar n-am. Aşa e de când am ieşit de pe A320.