Autor Subiect: Sa mai radem nitel!!  (Citit de 319803 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Re: Sa mai radem nitel!!
« Răspuns #280 : 26.Oct.2012, 09:20:09 a.m. »
Asta ar merge la fix pentru "semnatura" unora... :clap:
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline LTD

« Răspuns #281 : 26.Oct.2012, 09:42:13 a.m. »
10 lucruri pe care medicul nu ti le va spune niciodata...

1. Dacă-ţi dau tot tratamentul de care ai nevoie gratuit, s-ar putea să nu-mi mai rămână nimic pentru alţi pacienţi. Am plafon.
2. Când n-am un diagnostic clar pentru tine, îţi dau o variantă de rezervă, prudentă. Dacă e ceva mai grav, te vei întoarce.
3. Primim bani mai mulţi dacă te internăm în spital. Eşti te-ri-bil de bolnav, bine ai venit la noi!
4. Toate medicamentele sunt bune, dar cele mai bune sunt cele de pe urma cărora câştig şi eu stimulente. În curând, stimulentele pe care mi le plătesc companiile farmaceutice îmi vor depăşi salariul.
5. Cabinetul meu public este doar ghişeul de informaţii al cabinetului meu privat. Alege înţelept!
6. S-ar putea să ieşi din spital mai bolnav decât ai intrat. Sau să nu mai ieşi deloc. Statistic, vindecăm mai mult decât îmbolnăvim aşa că vei fi o eroare acceptabilă.
7. Cât timp nu omor oameni, nu se întreabă nimeni dacă sunt competent. Dar nimeni.
8. Cu cât eşti mai tânăr cu atât sunt şanse că vom colaboara mai multă vreme, deci eşti un clie… hmm… pacient bun. Şi invers.
9. Dacă te laşi de fumat, de băut şi de mâncat zahăr, s-ar putea să nu mai ai nevoie de mine deloc. Deci, cât de mult să insist?
10. Ai dreptul şi e de bun simţ să mai ceri şi alte păreri profesionale, dar dacă o faci mă supăr teribil.
... impotriva prostiei zeii insisi lupta in zadar ...

подписи для форумов

Offline LTD

« Răspuns #282 : 26.Oct.2012, 11:48:57 a.m. »

подписи для форумов

Offline mikel

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 304
« Răspuns #283 : 02.Nov.2012, 03:15:59 p.m. »
Clanurile de interlopi s-au baricadat în case după ce au auzit că de Halloween umblă mascaţii din poartă în poartă

Tiganii au refuzat sa treaca la ora de iarna, pe motiv ca nu vor sa dea ceasurile inapoi.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #284 : 02.Nov.2012, 03:25:37 p.m. »
Fara gluma, de data asta, nici rusii nu au dat ceasurile inapoi. Or avea ceva resentimente?
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline mikel

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 304
« Răspuns #285 : 02.Nov.2012, 03:30:38 p.m. »
ei doar au decis sa nu se mai complice (ei = putin). probabil ca-l deranja sa schimbe manual ora la toata colectia de ceasuri:

http://www.itar-tass.com/en/c39/256932.html

Offline LTD

« Răspuns #286 : 07.Nov.2012, 04:21:06 p.m. »
Am găsit pe trotuar, în faţa unui oficiu poştal, o scrisoare trimisă de un tânăr german, aflat în vizită în România, părinţilor lui din Germania .
Pe cutia poştală scria: "Atenţie, nu are fund!", dar neamţul, necunoscând limba română, a aruncat probabil, cu candoare teutona, plicul în cutie.
Reproduc scrisoarea în traducere.
Dragii mei, am ajuns cu bine în România. De la aeroport până la Bucureşti am făcut cu taxiul, judecând după aparatul de taxat, 180 de kilometri.
Plasarea aeroporturilor la distanţă mare de aglomerările urbane mi s-a părut o dovadă de înţelepciune.
În cele două zile de când mă aflu aici, am făcut câteva constatări pe care mă simt dator să vi le comunic.
Românii o duc foarte bine, atât de bine încât aici aproape nimeni nu mai trebuie să muncească. Poate că în viitorul îndepărtat vom ajunge şi noi, germanii, la acest nivel de civilizaţie.
Deocamdată, cu o seriozitate lipsită de graţie, mergem în fiecare zi la serviciu.
Avem multe de învăţat de la acest popor despre care eu, până acum, nu ştiam aproape nimic.
În autobuze, troleibuze şi tramvaie nimeni nu trebuie să se obosească prezentându-şi biletele la control.
Controlorii, constituiţi în echipe, verifică discret buzunarele şi poşetele pasagerilor.
Automobiliştii organizează spontan, pe străzi, originale concerte de claxoane, aşa cum noi facem, în familie, prin tradiţie, muzică de cameră.
Sunt momente de comuniune sufletească de neuitat. Unii şoferi ies din maşini şi adaugă la această muzică instrumentală propria lor voce, transmiţându-şi unii altora mesaje scurte, dar energice.
Toate canalele TV, nu numai cele pentru adulţi, difuzează emisiuni cu femei dezbrăcate.
Un singur canal, TVR Cultural, a refuzat să-şi îndeplinească această datorie faţă de tineri ca mine şi a fost, pe bună dreptate, desfiinţat.
Demnitarii ţării apără cu fermitate limba română de invazia limbii engleze (aşa cum ar trebui să facem şi noi). La o întâlnire cu trimişii FMI preşedintele interimar al României a vorbit, în semn de protest, într-o limbă engleză caricaturală. Efectul a fost atât de puternic încât oaspeţii, dezgustaţi de engleză, au renunţat să o mai folosească vreodată, urmând să se înţeleagă la viitoarele întâlniri numai prin gesturi.
Plagiatul se pedepseşte în România într-un mod subtil, nu cu brutalitate, ca la noi. Plagiatorilor li se dă o palmă morală, fiind numiţi prim-miniştri sau miniştri, ca să se ruşineze de fapta lor.
Poliţiştii sunt oameni cultivaţi, schimbă idei între ei în săli cu multe mese, nu-şi pierd timpul cu criminali, tâlhari şi violatori. Miniştrii de Interne vorbesc în mod curent de Socrate şi Platon.
Bătrânii din România se ocupă cu mare grijă de sănătatea lor. Nu fac excese alimentare, ca oamenii în vârstă din Germania . Îşi cumpără în fiecare zi doar o pâine, un iaurt şi eventual câţiva cartofi.
Fetele de aici se îndrăgostesc uşor, nu ca nemţoaicele noastre, cărora poţi să le reciţi opera lui Goethe în întregime şi abia dacă reuşeşti să obţii o plecare a pleoapelor în semn de aprobare. O româncă a venit astă-noapte în camera mea de hotel şi mi-a declarat că mă iubeşte nebuneşte. Era naivă, nu ştia cum arată bancnotele de 100 de euro şi i-am dat una ca să o studieze în linişte acasă.
Nu înţeleg, dragii mei părinţi, de ce v-aţi arătat îngroziţi când v-am anunţat că urmează să plec în România.

Vă îmbrăţişez pe amândoi, Hans.

подписи для форумов

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #287 : 10.Nov.2012, 01:54:14 p.m. »

Offline LTD

« Răspuns #288 : 16.Nov.2012, 09:11:05 a.m. »
Un alt greiere si o alta furnica

VERSIUNEA ELVEŢIANĂ
Furnica munceşte greu toată vara în arşiţă.
Îşi clădeşte casa şi pregăteşte provizii pentru iarnă.
Greierele crede că furnica e proastă, râde, dansează şi se joacă.
Odată iarna venită, furnica stă la căldură şi mănâncă bine.
Greierele tremurând de frig nu are nici hrană nici adăpost şi moare îngheţat.
SFÂRŞIT

VERSIUNEA ROMANEASCA
Furnica munceşte din greu toată vara în arşiţă.
Îşi clădeşte casa şi pregăteşte provizii pentru iarnă.
Greierele crede că furnica e proastă, râde, dansează şi se joacă.
Odată iarna venită, furnica stă la căldură şi mănâncă bine.
Greierele tremurând de frig organizează o conferinţă de presă şi întreabă de ce furnica are dreptul să stea la căldură şi să mănânce bine în timp ce alţii, mai puţin norocoşi decât ea, suferă de frig şi foame.
Televiziunea realizează emisiuni în direct care arată greierele tremurând de frig şi difuzează extrase video cu furnica stând frumos la căldură într-o casă confortabilă, cu o masă plină de provizii.
Românii sunt şocaţi de faptul că, într-o ţară atât de bogată, bietul greiere e lăsat să sufere în timp ce alţii trăiesc în huzur.
Ziariştii fac interviuri în care întreabă de ce furnica s-a îmbogăţit pe spinarea greierului şi interpelează guvernul pentru a mări impozitele furnicii, astfel încât aceasta să plătească "cât se cuvine".
Se organizează manifestaţii în faţa casei furnicii.
Funcţionarii publici decid să facă grevă de solidaritate 59 de minute pe zi pe o perioadă nelimitată.
Un filosof la modă scrie o carte care demonstrează legăturile furnicii cu torţionarii de la Auschwitz .
Ca răspuns la sondaje, guvernul emite o lege privind egalitatea economică şi o lege (aplicată retroactiv asupra perioadei de vară) anti-discriminare.
Impozitele furnicii sunt mărite şi furnica primeşte o amendă pentru că nu l-a angajat pe greiere ca asistent.
Casa furnicii este confiscată de autorităţi pentru că furnica nu are destui bani ca să-şi plătească şi amenda şi impozitele.
Furnica pleacă din România şi se instalează în Elveţia unde contribuie la bogăţia economică.
Televiziunea face un reportaj despre greiere care de acum s-a îngrăşat.
Acesta este pe cale să termine proviziile furnicii, chiar dacă primăvara e încă departe.
În casa furnicii se ţin în mod regulat întruniri ale artiştilor şi scriitorilor de stânga.
Cântăreţul Ickxsulescu compune cântecul "Furnică, opreşte-te!"
Fosta casă a furnicii, devenită locuinţă socială pentru greiere, se deteriorează pentru că acesta nu face nimic pentru a o întreţine.
Guvernului îi este reproşată lipsa mijloacelor.
Este înfiinţată o comisie de anchetă ce va costa 50 milioane de euro.
Greierele moare de supradoză cu etnobotanice.
Ziarele şi televiziunile comentează eşecul guvernului de a redresa cum trebuie problema inechităţii sociale.
Casa este invadată de o bandă de gândaci tuciurii, emigranţi.
Gândacii organizează cămatăria, prostitutia, taxele de protectie, traficul de droguri şi terorizează comunitatea.
Guvernul se felicită pentru diversitatea multiculturală a României.

подписи для форумов

Offline edy70

"Tara aceasta piere din lipsa de oameni, nu din lipsa de programe. Aceasta este parerea noastra."   
SX4 1.6i GS 107 CP 4x4 gri-metal
Raspunde la numele de ZAMBI.