Autor Subiect: Sa mai radem nitel!!  (Citit de 319401 ori)

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ntire2000

Re: Sa mai radem nitel!!
« Răspuns #2590 : 16.Iun.2021, 02:10:44 p.m. »
   Ups, umor macabru, poate...

Deloc, ma gândesc la cât de etansa a putut sa fie masina aia daca s-a "dizolvat" atât de repede.  :)
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ntire2000

« Răspuns #2591 : 18.Iun.2021, 11:08:38 p.m. »
Multi opteaza sa-si "treaca masina pe gaz".
Mai jos avem un exemplu de imbecil care si-a împrumutat-o unui amic la fel de beat care a bagat-o sub gaz.
Bagata adânc sub teava de gaz, idiotul considera ca masina sa a fost supusa la perversiuni.

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline remarque

« Răspuns #2592 : 19.Iun.2021, 06:41:43 p.m. »
intubare ATI
Knock! knock! knock! Cine bate? Rod knock!
La Suzuki RO un defect major în garanție ți-l rezolvi pe banii tăi! Până îi acționezi în instanță pentru recuperarea prejudiciilor...
New Vitara 1.6 VVT MT Passion Allgrip

Offline ariciul

« Răspuns #2593 : 22.Iun.2021, 03:19:14 p.m. »
Șase suporteri ai Franței au ajuns la București în loc de Budapesta

citez:
 Insist: „Cum de nu ați observat că sunteți în altă parte?”. „De la aeroport ne-am dus cu grupurile de suporteri. Credeam să sunt suporteri unguri care merg și ei la meci. Ne-am ținut după ei. Ne-am zis că dacă sunt localnici unguri cunosc bine drumul spre stadion și noi să nu ne mai preocupăm. Nu ne-am gândit nicio clipă că sunt ucraineni. Acum realizez că nici nu aveam cum să ne dăm seama. Nu cunoaștem nici limba maghiară, și pe cea ucraineană sau rusă. Pentru noi sunt la fel de străine. Ne-am luat după ei și la tren, și la metrou. Ne-am ținut după ei. Mi s-a părut ciudat că nu au mers la stadion și au venit aici la bere, dar am crezut că stăm puțin aici și pe urmă mergem după ei la stadion. Am încercat la un moment dat să comunic cu ei, dar n-am înțeles niciun cuvânt din ce ziceau ei. Dar eram convinși că vom ajunge la stadion. Ne-am așezat aici la masă și ai apărut dumneata. Acum știm sigur că nu vom ajunge la stadion. Asta e, căutăm cazare și facem sejurul la București”
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

The following users thanked this post: enicky, jante.otel

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #2594 : 22.Iun.2021, 04:12:12 p.m. »
In urma cu vreo 15 ani, un coleg de-al meu a mers cu sotia in masina intr-un tur in Europa de sud-vest (Portugalia, Spania, Italia). La intoarcere avea cazare de etapa in Viena. De la iesirea de pe feribot in Italia a sesizat ca se tine dupa el o masina cu numere de Ro. La popasuri si benzinarii colegul se oprea si constata ca si masina urmaritoare se opreste. Pe ultima turnanta inainte de cazarea la Viena incepuse sa se innopteze. Colegul si sotia intrasera in panica si se sfatuiau daca sa sune la numarul unic de urgenta. Ajunsi la destinatie, intra in parcarea subterana si rasufla usurati. La iesire ii astepta soferul masinii urmaritoare.
-Ce faceti, nu mergeti spre Romania?
-Ba da, dar maine.
-Si eu ce ma fac, ca n-am harta sau GPS?! 
« Ultima Modificare: 23.Iun.2021, 08:32:03 a.m. de gabineg »
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: ntire2000, enicky, Costique, Calin sb

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #2595 : 23.Iun.2021, 05:35:36 p.m. »
Acum multi ani, noaptea, când am venit prima data de la București cu mașina m-am ținut si eu după unul cu numere de Galați sa ma scoată din Brăila (am venit prin Urziceni)...doar ca ala s-a oprit la un bloc. Noroc cu un taximetrist...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline enicky

« Răspuns #2596 : 24.Iun.2021, 12:27:52 a.m. »
... m-am ținut si eu după unul cu numere de Galați sa ma scoată din Brăila (am venit prin Urziceni)...doar ca ala s-a oprit la un bloc.
  Cred ca trebuia sa urmaresti pe unul cu numere de ...Bucuresti, nu?! :-))
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ntire2000

« Răspuns #2597 : 24.Iun.2021, 01:08:23 a.m. »
Asa am patit si eu prin Bulgaria la ora 2 noaptea.... sau dimineata....  :-/
Bucata de sosea dintre Ruse si Varna era în reabilitare si în dreptul unei localitati era pur si simplu blocata cu dale imense de beton si erai redirectat pe un drum secundar.
Odata ajuns în localitatea respectiva aveai sansa nesperata sa te pierzi în traducere (lost in translation  :-))) si ajungi din nou pe segmentul de autostrada..... ca sa o iei de la capat.
Si m-am învârtit de vreo 2 ori ca mâța în jurul cozii pâna am dat de unul cu numar de Sofia.....care stia încotro merge.... noroc chior la ora aia....
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ntire2000

« Răspuns #2598 : 24.Iun.2021, 11:43:49 a.m. »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537