Autor Subiect: Sa mai radem nitel!!  (Citit de 319455 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Christian 1

  • Vizitator
Re: Sa mai radem nitel!!
« Răspuns #2070 : 11.Dec.2020, 09:49:45 a.m. »
 :-))
 
The following users thanked this post: ntire2000

Offline ntire2000

Re: Sa mai radem nitel!!
« Răspuns #2071 : 11.Dec.2020, 10:11:42 a.m. »
Asta e o idee buna de sarbatori, în loc de cadou.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού
 

Offline ...

Re: Sa mai radem nitel!!
« Răspuns #2072 : 11.Dec.2020, 10:13:24 a.m. »
Fiind permise 5 tranzactii contactless de pana in 200 de lei fiecare fara PIN, nu o vad ca idee prea buna...
 

Offline toma

Re: Sa mai radem nitel!!
« Răspuns #2073 : 11.Dec.2020, 10:15:23 a.m. »
Doar ca trebuie sa dai si o sansa reala. Din integrala aia nu obtii niciodata un numar de patru cifre pe post de PIN.

https://www.integral-calculator.com/

« Ultima Modificare: 11.Dec.2020, 11:17:40 a.m. de toma »
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain
 

Offline ntire2000

Re: Sa mai radem nitel!!
« Răspuns #2074 : 11.Dec.2020, 11:03:32 a.m. »
Aici intervine rotunjirea aia de care vorbea colegul nicnic ieri.  :D
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού
 

Offline enicky

  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip
 

Christian 1

  • Vizitator
Re: Sa mai radem nitel!!
« Răspuns #2076 : 12.Dec.2020, 09:55:12 a.m. »
 :D
 

Christian 1

  • Vizitator
Re: Sa mai radem nitel!!
« Răspuns #2077 : 13.Dec.2020, 10:21:16 a.m. »
 :)
 
The following users thanked this post: ntire2000, badmania98, Calin sb

Christian 1

  • Vizitator
Re: Sa mai radem nitel!!
« Răspuns #2078 : 13.Dec.2020, 01:56:30 p.m. »
Scrisoare din armată:

"Dragă mamă și tată,
Mă simt foarte bine aici! Sper că și vouă acasă, lui Gheorghe, Ion, Petru, Lenuța, Florica și Ana, vă merge la fel de bine.
Spuneți-le lui Gheorghe și Ion că în armată este minunat și să se înroleze și ei neapărat, înainte să se ocupe toate locurile.
La început mi-a fost mai greu, fiindcă trebuia să stau în pat până la ora 6, dar m-am obișnuit.
Mai spuneți-le lui Gheorghe și Ion că nu trebuie să-și facă decât lor patul și încă câteva fleacuri înainte de micul dejun. Nu tu muncă în grajd, hrănit de animale, tăiat lemne, făcut focul.
Micul dejun este mai ciudat: sunt tot felul de sucuri, chifle, dulceață, müsli, dar niciun cartof, carne, șuncă, cârnați și varză, așa cum mâncăm noi acasă. Dar poți să le mănânci porția unor orășeni care beau doar cafea.
Nu mă miră că orășenii nu pot merge așa repede și departe. După un marș de câteva ore, au bășici la picioare și se întorc în unitate cu camionul. Și nu au mers decât cum ar fi la noi de acasă la poștă.
Peisajul este frumos, dar din păcate foarte plat.
Acum o să râdă Gheorghe și Ion: am primit laude pentru tragere la țintă! Nici nu știu de ce. Cercul negru din centru este mult mai mare decât un cap de șoarece și nici măcar nu se mișcă. Și nici nu trage înapoi, ca frații Tudosă de peste deal. Unde mai pui că trebuie să te întinzi comod pe o saltea și să aștepți până trag și ceilalți (o veșnicie).
Cel mai mult îmi plac antrenamentele de luptă corp la corp. Dar trebuie mare atenție la orășeni, că se rup repede. Doar cu Ionuț am probleme, l-am pus jos doar o singură dată. Cred că din cauză că eu am 1,80 m și 80 kg, iar el 2 m și 130 kg. Oricum, este mult mai ușor ca acasă când scapă taurul nostru la vaci și trebuie să-l bag înapoi în grajd.

Vă îmbrățișez cu drag,
fiica voastră, Maria."



Postez "poza" asta aici, nu pe topic, sa nu starnesc oarece valuri... :)
 
The following users thanked this post: ntire2000, remarque

Offline remarque

Re: Sa mai radem nitel!!
« Răspuns #2079 : 13.Dec.2020, 06:19:29 p.m. »
TĂIATUL PORCULUI ÎN CANADA !
Relatarea unui român care trăiește în Canada
"De criză, de dor și de fițe mi-a venit ideea să tai porc de Crăciun, cum se făcea pe timpuri la mine la țară. Bine, ai mei nu îl tăiau de Crăciun, ci înainte de Sfântul Andrei, noi nemaiavând răbdare ! Și nici prea multe prin cămară să-l putem păsui pînă la Ignat.
După ce mi-am ascuțit cuțitele pe gresia de la baie și am procurat doi baloți de paie, decorativi, uitați de un vecin în fața casei încă de la Halloween, m-am pus să caut porc. Prima dată am dat anunț pe internet că doresc să achiziționez, pentru sacrificare, animal de talie medie, pînă în 150 de kilograme, dar nu mi-a răspuns nimeni, în afară de un sonat care mi-a zis că-i plac ideile mele și, dacă vreau, putem să sacrificăm împreună, mai mulți! Eu cred că toți nebunii au fugit din lume și s-au ascuns pe internet! Dar divaghez!
Când mi-am întrebat colegii la serviciu dacă știu pe undeva un porc viu, au devenit foarte curioși că ce vreau să fac cu el, că e mare de pet (animal de companie), că face mizerie multă. Când le-am spus că vreau să-l tai, au făcut ochii cât cepele și m-au luat la rost că de ce. Ca să-l mănânc, de-aia, le-am răspuns, moment în care și ultimele rămășițe de simpatie, toleranță și înțelegere pe care le aveau pentru mine au dispărut. Cum să omori un animal și să-l mănânci, așa, ca un barbar?
Eh, când am văzut eu că ăștia sunt gata să sune la PETA, am început să le descriu în amănunt operațiunile specifice, insistând pe secționarea carotidei ,urcatul copiilor mici pe țeasta porcului proaspăt înjunghiat și colectarea sângelui într-un lighean, de preferință cu smalțul sărit, ca la mama acasă, în vederea preparării sângeretelui! Și mai ales a borândăului! N-am știut eu cum se zice în engleză ,franceză la borândău, la fel cum nu știu nici în românește, dar le-am explicat că e un fel de mămăligă din făină de porumb cu sânge în loc de apă.
Cred că vreo trei, mai simțitori, așa, au dispărut spre baie, iar
restul, că acum deja se strânsese tot compartimentul în jurul meu, să mă asculte, mă priveau când cu milă, când cu dezgust. Apoi, zic, pârlim șoriciul cu paie, sau la butelie, dacă stăm la bloc, și tăiem urechile animalului, pe care le consumăm pe loc, cu puțină sare.
Mai trimisei vreo doi la baie, dar i-am dat înainte, fiind conștient
că un alt moment în care să mă asculte oamenii cu atîta atenție nu o să mai prind, poate, niciodată. După ce epilăm animalul cu flacăra, continui eu, îl despicăm cu securea sau toporul, ce ne vine la mână, și scoatem organele, pe care le fierbem împreună cu capul, în vederea preparării caltaboșului. Știți, bănuiesc – le-am zis eu degajat, că pentru caltaboș se folosește intestinul gros, spălat facultativ și opărit în apă cu ceapă, pentru mascarea miasmelor naturale.
S-a plecat cu grupul după fraza asta, și am mai rămas cu vreo trei, cei mai tari de înger și de stomac, cred, de fapt doi, că unul dintre ei era un coreean care nu pricepe engleză și stă toată ziua cu căștile pe urechi, dar se alătură oricărui grup și dă din cap aprobator la orice discuție.
Cu restul cărnii, am zis eu mai departe, facem cârnați, grătare și
sarmale, iar dacă răposatul a fost gras, putem să frigem și o oală de jumări, așa, de poftă, care să mai taie din tăria băuturii. Eu zic că au scăpat ieftin totuși, pentru că dacă m-aș fi apucat să le
povestesc cum se fac hotdogii și parizerul pe care le înfulecă ei la lunch, băgam toată firma-n spital.
Trăiasca globalizarea!"
Text preluat
Knock! knock! knock! Cine bate? Rod knock!
La Suzuki RO un defect major în garanție ți-l rezolvi pe banii tăi! Până îi acționezi în instanță pentru recuperarea prejudiciilor...
New Vitara 1.6 VVT MT Passion Allgrip
 
The following users thanked this post: ntire2000, Costique