Autor Subiect: Sa mai radem nitel!!  (Citit de 319948 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ntire2000

Re: Sa mai radem nitel!!
« Răspuns #1670 : 21.Sep.2020, 11:18:44 p.m. »
La ce e bun dezinfectantul....

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ntire2000

« Răspuns #1671 : 22.Sep.2020, 11:07:56 a.m. »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: remarque

Offline badmania98

« Răspuns #1672 : 22.Sep.2020, 12:15:08 p.m. »
Tanti Mioara nu e de acord cu purtatul măștii. Își aduce aminte că în vremea accidentului de la Cernobîl era elevă și că mergea fără nicio protecție, fără mască și fără mănuși. Și singurele simptome i-au apărut abia după vreo doi ani și erau destul de insesizabile. Când era la ciclu, îi apăreau niște bubițe mici și roșii pe coaie, dar îi treceau destul de repede. Și nici măcar nu-i apăreau pe toate trei.
  • Suzuki VITARA ALLGRIP 1.4 BOOSTERJET HYBRID LUXUS 6MT, 2020

The following users thanked this post: costin_bad, fireburn

Offline ...

« Răspuns #1673 : 22.Sep.2020, 12:30:04 p.m. »
Mie și acum mi se umflă țâțele când e înnorat, dar îmi trece repede cu ceai galactofor :)

Offline ntire2000

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline jante.otel

« Răspuns #1675 : 23.Sep.2020, 08:51:33 p.m. »
Asta am citit-o si io azi dimineata pe hotnews. M-am amuzat copios. Ai fost inspirat s-o plantezi aici.
Bravo @ntire2000 !
  • S-Cross
jante.otel@yahoo.ro

Tel: 0799354972

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14538
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #1676 : 23.Sep.2020, 09:26:54 p.m. »
 :)
« Ultima Modificare: 24.Sep.2020, 09:16:21 a.m. de toma »
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline ntire2000

« Răspuns #1677 : 23.Sep.2020, 09:39:21 p.m. »
O reclama amuzanta, cu mesaj

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline toma

« Răspuns #1678 : 24.Sep.2020, 09:15:46 a.m. »
Mergem inainte
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: shpeedy

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #1679 : 24.Sep.2020, 09:34:37 a.m. »
* Cei mai mulți copii sunt crescuți azi de cupluri de același sex: mama și bunica.

* Când dormi prost toată noaptea, este imposibil să te trezești deștept dimineața!

* Cerere modernă in căsătorie : vrei să fii soția mea, până când alta ne va despărți?

* Acum câțiva ani, erai șmecher dacă aveai mașină, acum ești șmecher dacă găsești un loc de parcare.

* România : dacă se unesc Statul de Drept cu Statul Paralel și cu Statul Mafiot, devenim Statele Unite!???

* Cea mai proastă combinație de boli pe care le poți avea la bătrânețe este Alzheimer cu Diareea! Îți vine să fugi repede, dar nu știi încotro!

* Duminică îi totul bine, până pe la 8 seara… După asta, începe depresia cu gândul la luni.

* Să mulțumești pe toată lumea e imposibil, dar să-i enervezi pe toți e floare la ureche.

* Nasul este cel mai important organ al corpului!, fiindcă dacă nu ți-l bagi unde nu trebuie, restul corpului îți este salvat!

* Dacă voiam să fiu pe placul majorității, mă nășteam bere, nu om.

* E bine să te îndrăgostești la prima vedere, dar nu strică să te uiți încă o dată!

* Sunt atât de sărac încât, după ce mă îmbrac, am impresia că mă mut!

* Primul indiciu că ești prost e atunci când ai o părere despre orice. Ești foarte prost abia când ești convins și că ai soluții la orice.

* Îmi permit să spun că femeia este asemenea țigării: da dependență și, dacă nu ești atent cu ea, te arde.

* Mi-e milă de cei care nu beau alcool. Se trezesc dimineața fără posibilitatea de a se simți mult mai bine mai târziu…

* Nu ascultați muzică în căști în timp ce dați cu aspiratorul! Poți face curat în 3 camere înainte să realizezi că nici măcar nu l-ai băgat în priză!

* Zâmbetul este cel mai frumos accesoriu al unei femei. Dacă nu are țâțe…

* Ce ți-e si cu viata omului…

- Când nu are bani, mănâncă legume sălbatice acasă; Când are bani, mănâncă aceleași legume sălbatice într-un restaurant pretențios.
- Când nu are bani, merge pe bicicletă; Când are bani, merge pe bicicleta de camera pentru exerciții.
- Când nu are bani, aleargă ca să-și câștige pâinea; Când are bani, aleargă ca să ardă grăsimile.
- Când nu are bani, își dorește să se căsătorească; Când are bani, își dorește să divorțeze.
- Când nu are bani, soția devine secretară; Când are bani, secretara devine soție.

- Faptul că meduza trăiește de 650 milioane de ani fără creier, dă speranțe la foarte mulți oameni…

- Bărbatul care ghicește corect vârsta unei femei s-ar putea să fie perspicace, dar nu este prea deștept…

- Pentru a reduce efectele scumpirii medicamentelor, CCR-ul ar trebui sa interzică o serie de boli.

-Alăptatul la sân are patru avantaje: Laptele nu necesită fierbere, pisica nu-l poate fura, e disponibil oricând e nevoie de el, si e disponibil în recipiente atrăgătoare.
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

The following users thanked this post: ntire2000, toma