Azi am fost nevoit sa ies din casa ca sa duc niste medicamente alor mei (dotat cu o masca FPP2 pe mufa, fix din aia de care n-au amarâtii astia din prima linie care ar fi trebui sa se gândeasca acum 2 luni sa-si cumpere, atunci când le-am cumparat eu la duzina).
Am ajuns la intersectia aflata la vreo 100 de m de casa si am observat o masina a politiei locale parcata care tocmai vroia sa plece (stau aproape de una dintre iesirile din oras).
Nu le-am dat prea mare atentie ca oricum eram aproape trecut de ei, mi-am continuat drumul si am intrat pe aleea dintre blocurile unde locuiesc.
Ma apuc sa parchez cu spatele pe locul meu rezervat si vad ca vin baietii dupa mine.
Opresc în dreptul meu si ma gândesc ca trebuie repede sa-mi scot actele si declaratia si sa le lipesc în geam.
La care politistul de la volan (cu masca), oprit la un metru de mine îmi face semn sa dau un pic jos geamul si ma întreaba foarte candid: "dom'le, cum se comporta masinutza? sunteti multumit de ea?"
Am ramas masca (si la propriu si la figurat
) si i-am zis ca daca as fi stiut ce urmeaza n-as mai fi spart banii pe ea.
"Dar de ce? Consuma mult?"
"Nu, domnul meu, acuma nu consuma aproape deloc ca sta si se pune praful pe ea, dar atunci când ma plimb cu ea are un consum fabulos, mai ales în afara, dar si în oras e foarte ok, sunt foarte multumit de ea"
"Ei, lasati! ca trece si asta, si mergem înainte...."
Si dus a fost.....