Autor Subiect: Service Univers Bucuresti  (Citit de 6156 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline sericeunivers

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 12
Service Univers Bucuresti
« : 28.Iul.2011, 05:25:42 p.m. »
20% reducere pentru orice produs Motul pentru membrii suzuki-club.ro

ServiceUnivers este un service infiintat in 1993 de catre Horia Andronic, service care asigura servicii de cea mai buna calitate atat pentru masini de strada cat si pentru masini de competitie. Cel mai bun exemplu este chiar Evo IX Autotehnica condus de Paul Andronic, masina construita si revizuita dupa fiecare cursa de acest service. Mai multe informatii despre aceasta masina puteti gasi : http://www.facebook.com/autotehnica

In plus service-ul ofera operatiuni de mecanica, prelucrari mecanice ( alezat, honuit,rectificat,planari) , diagnoze, revizii, transport cu platforma si asa mai departe. Practic orice interventie ar fi necesara asupra unei masini poate fi realizata in cel mai scurt timp si cu maxim de seriozitate si expertiza. Mai multe detalii despre dotari si poze din service pot fi gasite aici:  http://www.serviceunivers.ro/site/index.php?option=com_content&view=article&id=71&Itemid=27  .

Dupa cum am spus, 20% reducere pentru orice produs Motul in timpul unor operatiuni service. Asta inseamna ca daca vrei sa faci schimbul de ulei, acum beneficiezi de un pret cu 20% mai bun decat pretul la care ai cumpara acest ulei in magazin. De asemenea, aceasta reducere de 20% se aplica pentru orice produs Motul folosit la masina ta (lichid de frana, ulei de motor, ulei transmisie, degripant, ulei servo si orice alte produse). Pentru mai multe informatii despre ofertele actuale, puteti consulta: http://www.facebook.com/serviceunivers     

In continuare va stau la dispozitie pentru orice fel de intrebari sau lamuriri de care considerati ca aveti nevoie. Va asteptam in service pentru orice problema sau pe traseele de coasta care au mai ramas in acest an.

Offline sericeunivers

• Newbie
  • *
Re: Service Univers Bucuresti
« Răspuns #1 : 05.Aug.2011, 01:39:58 p.m. »
Va stau la dispozitie pentru orice intrebari aveti, legate de preturi, gama de produse, etc.

Offline ASZ

« Răspuns #2 : 07.Aug.2011, 09:32:38 p.m. »
M-ar interesa pretul revizie de 45.000 km si ce anume include (ulei, filtrele, ulei CV si diferentiale, etc). Trebuie sa schimb si placutele de frana, deci v-as ruga sa imid ati un pret si pt. inlocuirea acestora (piese+ manopera)

Offline sericeunivers

• Newbie
  • *
« Răspuns #3 : 09.Aug.2011, 10:21:06 a.m. »
Am nevoie de mai multe detalii legate de masina ta, model, an de fabricatie, motorizare, putere, etc.

Offline ASZ

« Răspuns #4 : 09.Aug.2011, 06:01:15 p.m. »
Acele date erau si in semnatura si anume: SX4 GLX 4WD, motor 1600, 107 CP, AF = 2008, KM = 35.000

Offline sericeunivers

• Newbie
  • *
« Răspuns #5 : 17.Aug.2011, 01:53:19 p.m. »
Ok, imi cer scuze de intarziere.

Preturile ar cam fi urmatoarele:

Pret filtru aer: 28 lei
Pret filtru ulei: 50 lei
Filtru benzina (daca nu este in rezervor, daca se afla in rezervor nu se schimba) 147 lei
Filtru polen  63 lei
Ulei intra 4.2l conform specificatiilor, iti trebuie 5w30 iar 5 litri de ulei MOTUL = 255 lei
Manopera - 250 de lei

Acum, placutele de frana sunt de doua tipuri Hitachi sau TRV, Hitachi nu am cum sa fac rost, trebuie luat de la reprezentanta, cele TRV costa 310 lei iar manopera este 120 lei. Pentru spate conform specificatiilor sunt tamburi si se cumpara de la reprezentanta, manopera este 180 lei.

Pentru toate celelalte la care nu ti-am raspuns trebuie sa te prezinti la service cu masina.

Offline LeonardSZK

« Răspuns #6 : 17.Aug.2011, 08:15:50 p.m. »
Nu stiu ce specificatii aveti, dar in motorul de 1.6 benzina intra 3.9 litri. Cu ce ramane pe peretii bidonului face fix un bidon de 4 litri. Iar placutele TRW se gasesc la reprezentante (ca piese de origine) cu aprox. 200 lei. Cred ca ati incurcat si preturile de la filtrele de aer si ulei, cel de ulei fiind 20-30 lei. Filtrul de benzina este in rezervor, nu se schimba. Cat costa ora de manopera la dumneavoastra?
Suzuki SX4 1.6 GS 4x4, Lagoon Turqoise

Offline sericeunivers

• Newbie
  • *
« Răspuns #7 : 19.Aug.2011, 04:12:31 p.m. »
Pretul per ora la manopera este ~100 lei.

Offline ASZ

« Răspuns #8 : 19.Aug.2011, 06:11:09 p.m. »
Va multumesc pt. informatii, pana la urma a picat drumul meu catre Bucuresti, in consecinta va trebui sa fac revizia acasa la Cluj.

Offline sericeunivers

• Newbie
  • *
« Răspuns #9 : 23.Aug.2011, 10:36:02 a.m. »
Nu aveti pentru ce, astept in continuare intrebari/pareri legate de service sau de preturi.