Autor Subiect: Zgomot partea stanga fata la viteza mica si drum pietruit  (Citit de 33053 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Doru_Neo

• Full Member
  • Mesaje postate: 200
  • Gen: Bărbat
Re: Zgomot partea stanga fata la viteza mica si drum pietruit
« Răspuns #70 : 06.Feb.2014, 10:02:31 a.m. »
Asteptam cu interes, sa vedem care este hiba

Offline Laurentiu

« Răspuns #71 : 06.Feb.2014, 10:32:30 a.m. »
o sa schimbe toata coloana de directie. Am 15000 de km ...

... bucsele de pe axul volanului, ori in cardan, altceva nu poate fi.

La 15.000 km ??? Din mamaliga sa fi fost si ar fi tinut mai mult.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Muttley

« Răspuns #72 : 06.Feb.2014, 11:07:49 a.m. »
La mine face de noua. Jocuri prea mari as zice.
  • Dacia 1310, Impreza WRX, Ignis Sport

Offline Ovidiu41

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 13
« Răspuns #73 : 06.Feb.2014, 02:36:04 p.m. »
Va salut. Vad ca exista un interes in legatura cu problema asta mecanica de la coloana de directie, daca asta o fi defectul. Eu o schimb miercuri coloana cu totul si va tin la curent. Interesant si punctul de vedere al lui Dan cu Sportul albastru, dar totusi m-as lipsi de farmecul asta, sa-mi troncane ceva in cap la o masina noua. Swift-ul are deja farmecul ei datorita design-ului, nu am nevoie sa se evidentieze si prin lipsa fiabilitatii. Inca o data, o sa ma repet, in opinia mea, marele atuu al acestei masini este pretul de achizitie, in niciun caz exceland la alt capitol. Va salut pe toti si va urez sa va bucurati cat mai mult de masini, fara nicio problema de orice natura.

Offline Doru_Neo

• Full Member
« Răspuns #74 : 02.Mar.2014, 05:24:10 p.m. »
Ceva noutati legate de coloana de directie ? Ne poate spune cineva daca a schimbat coloana pe garantie ?

Offline Tavi

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 22
« Răspuns #75 : 02.Mar.2014, 11:15:23 p.m. »
Din pacate eu nu am schimbat-o inca din cauza neseriozitatii celor de la Suzuki.
Am comandat piesa la service Radacini (Bucuresti) pe 5 februarie si au spus ca va dura maxim 5-6 zile.
Ei bine... a trecut aproape o luna si tot nu a venit si nu pot sa estimeze o durata de livrare.

Am facut un drum la Bucuresti pentru care imi planificasem si schimbarea coloanei de directie (ptr ca au inchis service-ul din Craiova!!..), prevazator, am comandat piesa cu 2 saptamani inainte. Degeaba...

Peste 2 zile ajung din nou, dar cu siguranta nu vor avea piesa.

Privita prin prisma experientei mele de client, reprezentarea Suzuki in Romania este sub orice critica si nu as recomanda nimanui sa isi cumpere o masina Suzuki noua.

Nu merita...

Offline Doru_Neo

• Full Member
« Răspuns #76 : 02.Mar.2014, 11:38:25 p.m. »
Imi pare rau sa aud asta, si eu tind sa cred ca la capitolul service in Romania Suzuki sta prost.
Eu unul am fost foarte multumit de cei de la Autonet.
De ce nu mergi la ei daca tot ai drum in Bucuresti ?

Offline Ovidiu41

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 13
« Răspuns #77 : 05.Mar.2014, 10:03:22 a.m. »
Va salut. Nu am schimbat coloana si deja sunt la un nivel ridicat al supararii, daca nu as putea spune chiar al enervarii. Ma tergiverseaza de pe azi pe maine ca vine piesa. Ei zic mereu ca nu exista in stoc. Daca e cerere asa de mare inseamna ca au o problema imensa, sa nu se mai fereasca si sa cheme masinile in service. Tuturor le e teama, dar orice marca serioasa face rechemari, chiar cu riscul pierderii unei parti din imagine. Una peste alta sunt foarte nemultumit de alegerea facuta, nu atat datorita masinii cat a service-ului. Nici masina nu ma entuziasmeaza prin nimic, decat prin pretul initial de achizitie si poate prin designul interesant. O sa mai astept putin si daca nu se rezolva o sa incerc sa vad care sunt metodele mai aprofundate, poate prin telefoane sau mailuri la fabricant sau chiar la protectia consumatorului. Va tin la curent.

Offline Muttley

« Răspuns #78 : 05.Mar.2014, 10:48:34 a.m. »
Legat de intrarea in contact cu mai marii firmei mama, a reusit cineva sa gaseasca o adresa de contact din afara Romaniei? Gen... Japonia?  :-S
  • Dacia 1310, Impreza WRX, Ignis Sport

Offline cristidav

« Răspuns #79 : 05.Mar.2014, 11:28:43 a.m. »
Ovidiu, aia-si bat joc de tine. Pe fata ! :-t
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )