Revin cu un update referitor la zgomotul masinii mele.
Tocmai ce am facut revizia de trei ani si, odata cu asta, si o incercare mai serioasa de a rezolva problema zgomotului de pe partea stanga.
Cei de la Autonet au fost foarte atenti in a rezolva problema astfel incat sa putem beneficia de ultimele zile de garantie. Mi-ar placea sa fie asa peste tot.
Au reconfirmat ca zgomotul provine de la caseta si au comandat una noua pentru a o inlocui pe cea de pe masina noastra pe garantie. Una peste alta, mi-au placut promptitudinea si profesionismul cu care au tratat problema.
Dupa ce am luat masina insa, am sesizat iarasi un zgomot pe drumurile cu mici denivelari, mici gropi sau piatra cubica. Fiind insa un zgomot destul de atipic si parca localizat cumva diferit, am cautat sub capota. Surpriza a fost sa gasesc o cheie de 10 uitata de mecanici acolo. Trist, dar pe undeva m-am bucurat sperand ca doar asta ar fi putut sa fi fost sursa problemei. Din pacate, nu a fost asa. Zgomotul la denivelari tot se aude, aproape la fel de tare ca si la inceput. Prin urmare, nu stiu ce au facut sau ce n-au facut, insa, din pacate, nu s-a rezolvat.
Voi reveni asadar maine cu un telefon la Autonet. Va tin la curent.