@Doru_Neo
Eu asa banuiesc, ca este aceeasi problema. Caseta ca sursa a problemei abia anul asta mi-a fost indicata de catre cei de la Autonet. Desi, putin cat ma pricep, am banuit mereu articulatiile.
Si eu vreau sa nu mai am probleme si sa nu pierd vreme si bani. In acelasi timp, date fiind experientele neplacute de prin service-uri, nu m-as grabi sa inlocuiesc ceva la masina daca nu e foarte clar ca asta rezolva problema. Probabil ca acum ar trebui sa imi fac timp sa ajung inca o data la Autonet si sa mai facem o auditie de cloncanit, sa vedem daca diagnosticul ramane acelasi sau nu.
Din pacate, treaba cu "asa fac toate" poate fi o constatare justa. Masina nu face niciun zgomot atunci cand e noua, dar pot aparea probleme in timp (chiar daca nu ar trebui). E trist daca exista o problema constructiva cu casetele si nu reactioneaza cine ar trebui pentru a le remedia.
Multumesc pentru detalii si pentru raspuns. Si ai dreptate, trebuie sa fim uniti, sa comunicam si sa rezolvam problemele astea.
O sa incerc sa revin si eu cu informatii atunci cand voi avea noutati despre zgomotul asta.