Cred ca aceeasi problema o am si eu la Swift cu zgomotul pe partea stanga atunci cand merg cu viteza mica pe drumuri pietruite sau usor accidentate.
Si este tot un Swift nou, cumparat in noiembrie 2010.
Zgomotul a aparut in primul an si s-a accentuat in timp. Il aud in special in partea stanga, dar cu timpul a devenit prezent si in partea dreapta.
Am banuit initial ca ar fi ceva legat de articulatii, dar la prima revizie, cea de la sfarsitul lui 2011, mi s-a spus ca articulatiile nu au nimic. Ba mai mult, au verificat caseta de directie (cel putin asa mi s-a spus) si au concluzionat ca nu are nicio problema (!?).
Un an mai tarziu, acum, in 2012, la a doua revizie, iarasi au zis ca nu au depistat nicio problema, asa ca am iesit cu mecanicul la un test pe drum. Concluzia a fost ca zgomotul vine de la caseta de directie. Insa, au zis ei, aceasta este o problema constructiva a masinii, asa ca o inlocuire a casetei de directie nu are sens. Este doar o masura temporara. Zgomotul va reveni.
In paranteza fie spus, mi s-a parut ca, imediat dupa ce a iesit de la revizie, masina nu a mai cloncanit ca inainte. Asta a durat vreo cateva zile, dupa care zgomotul a revenit, la fel de puternic precum il stiam.
Mentionez ca toate reviziile au fost facute la Autonet Giulesti. Acelasi Autonet care la tine a decis sa schimbe caseta...
Nu stiu ce ar fi mai bine sa fac pentru masinuta asta.
Poate daca mai ai timp, ne tii si pe noi la curent sa stim daca odata cu schimbarea casetei intr-adevar zgomotul a disparut pentru totdeauna sau reapare, asa cum mi-a spus mecanicul de la Autonet.