Autor Subiect: Zgomot partea stanga fata la viteza mica si drum pietruit  (Citit de 33054 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline laur

Re: Zgomot partea stanga fata la viteza mica si drum pietruit
« Răspuns #150 : 03.Dec.2016, 12:01:09 a.m. »
Corect.
FIAT SEDICI 1.9 MULTIJET

Offline Tavi

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 22
« Răspuns #151 : 07.Ian.2017, 03:32:59 p.m. »
Revin cu aceeasi problema: zgomote la viraj strans, viteza mica, dupa aproximativ 2 ani si jumatate de la schimbarea casetei de directie. Zgomotele nu sunt atat de deranjante, dar se aude ceva si se simte putin in volan cand virez mult stanga la parcari sau alta deplasare cu viteza mica. N-am observat daca si la virare dreapta face la fel.

Din ce mi-au zis cei de la Autonet la momentul schimbarii, caseta trebuia sa fie un model actualizat la care n-ar mai fi trebuit sa apara probleme...
La ultima revizie mi-au confirmat ca zgomotul este de la caseta, dar mi-au zis ca garantia nu se prelungeste ci isi continua cursul (pana la 3 ani), dupa inlocuirea piesei. E adevarat?

Offline Vali D

« Răspuns #152 : 07.Ian.2017, 03:43:37 p.m. »
Tavi - daca inca esti pe garantie, mai treci pe la service si reclama din nou defectul.

Offline Tavi

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 22
« Răspuns #153 : 08.Ian.2017, 04:40:54 p.m. »

Vali, masina face 5 ani in aprilie, deci se mai incadreaza doar in garantia extinsa care acopera numai anumite componente, nu si coloana de directie.

Le-am semnalat deja problema la ultima revizie si mi-au zis ca ar fi expirat garantia coloanei de directie pentru ca, desi au schimbat-o acum 2 ani, garantia nu se prelungeste de la data schimbarii, ci isi continua cursul de la data cumpararii masinii.