De cateva zile la masina mea se uade un zgomot ciudat de bataie pe partea stanga fata undeva in partea de jos. Nu pare sa fie fier pe fier ceva ca si cum ar fi un plastic sau ceva mai dur care loveste ceva, sau mai bine vibreaza. Se simte doar pe drumuri pietruite sau cu pietris, la viteza mica in general .. acel ceva parca intra in rezonanta cu miscarile masinii si doar atunci "bate" Ca sa fiu mai expliciti seamana cu jocul la caseta de directie dar nu se simte in volan.. ceva mai infundat ca sunet, sau ca atunci cand au joc etrierii de la frana si mergi pe drum pietruit.
Am incercat sa localizez sursa dar momentan nu am reusit sa imi dau seama de unde vine zgomotul respectiv. Am pus masina pe un canal a tras mecanicul de ce a putut pe acolo, dar se pare ca nu ar fi nimic la prima vedere. Nu am reusit sa ridic masina pe elevator pentru ca suportii de pe praguri sunt cam "mici" si daca puneam "talpile" de la elevator as fi stricat plasticurile alea de la prag.
Masina are 2700 km sa fie deja probleme la directie ? Mentionez ca nu am mers cu ea pe drumuri proaste.
Momentan nu am timp sa ajung la reprezentanta cu ea, dar am sa incerc sa trec pe la ei cand voi putea, daca tot se mai aude.