Azi la ora 06:47 conducand masinutza noastra scumpa
am fost lovit de un camicaze pe autostrada soarelui
( Un nenorocit cu o autoutilitara a intrat in spatele masinii avand o viteza de cel putin 110 km/h. Soferul ori a adormit la volan ori era ocupat cu telefonul. Cum sustine el, a vrut sa ne depaseasca dar i s-a parut ca vine o masina si dintr-o data am aparut in fata lui, desi mergeam cu o viteza stabila de 90 km/h, facand economie la benzina, pe banda unu. Impactul a fost atat de puternic incat am fost aruncati pe cealalta banda, norocul nostru a fost ca am reusit sa evit impactul cu balustrada si am stapanit controlul asupra masinii. partea din spate a masinii e distrusa complet, casetofonul a sarit din loc, capacul cotierei s-a rupt, nu se stie daca roata de rezerva a fost atinsa dar dupa cum arata masina zic ca a fost distrusa total. Soferul zicea ca avea 90 km/h care e imposibil, pt ca eu aveam 90 km/h. Dansul are asigurare la Groupama. Stiti cv despre acest asigurator? Unde am putea repara masina, la service Suzuki desigur, pe RCAul dumnealui? Va rog din tot sufletul sa ma ajutati, momentan suntem la Eforie Nord unde am facut rezervare la o pensiune pt a ne petrece vacanta, fiind un cadou aceasta excursie mamei mele care isi va serba ziua de nastere pe 24. Norocul nostru, daca se poate spune asa e ca: 1.ne-a lovit in mijloc pe partea de spate evitand astfel rostogolirea masinii, 2.faptul ca am putut evita impactul cu balustrada.Noroc ca am scapat cu viata cu rani usoare
VA ROG FRUMOS DACA MA PUTETI AJUTA CU DETALII PRIVIND CONTRACTUL ORICARUI SERVICE SUZUKI CU GROUPAMA, DURATA COMENZII PIESELOR SAU DURATA REPARATIE SA MA CONTACTATI PRIN REPLY-URI PRIN MESAJ PRIVAT, PRIN E-MAIL: edith19900423@yahoo.com, SAU PRIN TELEFON 0729153961, SAU PE NUMARUL TATALUI MEU: 0726387687.