Autor Subiect: S.O.S  (Citit de 3216 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline csaba-s daughter

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 97
  • Gen: Femeie
S.O.S
« : 11.Iul.2011, 07:43:16 p.m. »
Azi la ora 06:47 conducand masinutza noastra scumpa  :x am fost lovit de un camicaze pe autostrada soarelui :(( Un nenorocit cu o autoutilitara a intrat in spatele masinii avand o viteza de cel putin 110 km/h. Soferul ori a adormit la volan ori era ocupat cu telefonul. Cum sustine el, a vrut sa ne depaseasca dar i s-a parut ca vine o masina si dintr-o data am aparut in fata lui, desi mergeam cu o viteza stabila de 90 km/h, facand economie la benzina, pe banda unu. Impactul a fost atat de puternic incat am fost aruncati pe cealalta banda, norocul nostru a fost ca am reusit sa evit impactul cu balustrada si am stapanit controlul asupra masinii. partea din spate a masinii e distrusa complet, casetofonul a sarit din loc, capacul cotierei s-a rupt, nu se stie daca roata de rezerva a fost atinsa dar dupa cum arata masina zic ca a fost distrusa total. Soferul zicea ca avea 90 km/h care e imposibil, pt ca eu aveam 90 km/h. Dansul are asigurare la Groupama. Stiti cv despre acest asigurator? Unde am putea repara masina, la service Suzuki desigur, pe RCAul dumnealui? Va rog din tot sufletul sa ma ajutati, momentan suntem la Eforie Nord unde am facut rezervare la o pensiune pt a ne petrece vacanta, fiind un cadou aceasta excursie mamei mele care isi va serba ziua de nastere pe 24. Norocul nostru, daca se poate spune asa e ca: 1.ne-a lovit in mijloc pe partea de spate evitand astfel rostogolirea masinii, 2.faptul ca am putut evita impactul cu balustrada.Noroc ca am scapat cu viata cu rani usoare
VA ROG FRUMOS DACA MA PUTETI AJUTA CU DETALII PRIVIND CONTRACTUL ORICARUI SERVICE SUZUKI CU GROUPAMA, DURATA COMENZII PIESELOR SAU DURATA REPARATIE SA MA CONTACTATI PRIN REPLY-URI PRIN MESAJ PRIVAT, PRIN E-MAIL: edith19900423@yahoo.com, SAU PRIN TELEFON 0729153961, SAU PE NUMARUL TATALUI MEU: 0726387687.
« Ultima Modificare: 11.Iul.2011, 07:50:28 p.m. de csaba-s daughter »

Offline sanduraveica

Re: S.O.S
« Răspuns #1 : 11.Iul.2011, 08:19:18 p.m. »
      Imi pare tare rau de necazul tau. M-am interesat de Groupama si am vazut ca ei au contract cu Dacia Nisan. Am luat tel. de la centru din Buc.-0213058000 si de la Satu Mare-0261710325--0261710853--0372722896. Imi pare rau ca nu pot sa va ajut cu mai mult.
  • Ignis

Offline csaba-s daughter

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #2 : 12.Iul.2011, 10:42:04 a.m. »
Va mai arat si niste poze sa stiti cam cum sta treaba.

« Ultima Modificare: 12.Iul.2011, 10:42:36 p.m. de Andrei Suzuki »

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #3 : 12.Iul.2011, 10:50:47 a.m. »
Wow, ce urat!
Multa bafta!
Go Terios!!!:)

Offline adrian_r5

« Răspuns #4 : 12.Iul.2011, 10:56:53 a.m. »
E afectata podeaua portbagajului ... "oala" unde sta roata de rezerva ?
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #5 : 12.Iul.2011, 11:44:51 a.m. »
Eu as zice sa faci reparatiile intr-un service Suzuki, pentru mai multa siguranta. Ca pana la urma plateste RCA-ul. Am aruncat aici o intrebare la @bilciu si @hbucur, poate ne pot spune unul din ei daca Autonet are decontare directa cu Groupama.
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline bilciu

• Full Member
  • Mesaje postate: 134
« Răspuns #6 : 12.Iul.2011, 12:31:32 p.m. »
@csaba-s daughter: Avem decontare cu Groupama. Ai un mail de la mine cu datele de contact ale colegilor de la daune.
鈴木 - ウェイの生活

ioan.bilciurescu@suzuki-autonet.ro www.suzuki-autonet.ro

Offline csaba-s daughter

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #7 : 12.Iul.2011, 04:14:17 p.m. »
@adrian_r5 da e afectata si podeaua portbagajului :(
Va multumesc pt ajutor

Offline 1nu

• Full Member
  • Mesaje postate: 167
« Răspuns #8 : 13.Iul.2011, 09:39:36 a.m. »
Imi pare rau pentru incidentul nefericit. Am patit-o si eu pe autostrada.
Ai cumva si CASCO? Daca dai, poti sa repari pe CASCO cu regres catre RCA-ul vinovatului, de obicei fara nici o urmare asupra ratei de la CASCO.

Offline csaba-s daughter

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #9 : 13.Iul.2011, 07:06:36 p.m. »
nu avem casco.vineri sper sa ajungem la autonet si sa vedem ce se poate face dar trebuie sa luam legatura si cu groupama pt. a deschide dosarul de dauna