Autor Subiect: Roata de rezerva pe haion  (Citit de 15674 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Re: Roata de rezerva pe haion
« Răspuns #40 : 24.Apr.2010, 02:05:08 a.m. »
Care-i statusul? Incurejezi pe cineva sa faca aceasta modificare? E fiabila pe termen lung?
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline george

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 263
« Răspuns #41 : 29.Iun.2010, 09:47:15 p.m. »
Iata ca se poate o roata in spate. Nu e chiar pe haion din ce vad dar arata foare decent. Eu am renuntat la portbagajul de pe masina pentru ca devine foarte instabila in camp deschis cand bate puternic vantul, la viteze mari.

Offline sanduraveica

« Răspuns #42 : 29.Iun.2010, 11:11:55 p.m. »
   La Ignis ,rezerva ar fi bine sa ramina unde ii este locul ,parerea mea :dknw: ,vorba unui clasic in viata!   :P
  • Ignis

Offline george

• Sr. Member
« Răspuns #43 : 30.Iun.2010, 08:56:51 p.m. »
Asta cu roata in spate e mai mult de moft... eu am scoasa roata de rezerva cu totul de nici nu mai stiu cand si nu am avut nevoie de ea. Am un spray pentru pana in masina si atat. In schimb, am mult mai mult loc pentru sacose sau bagaje.

Offline cristian_ionescu

• Full Member
  • Mesaje postate: 236
« Răspuns #44 : 01.Iul.2010, 11:39:43 p.m. »
Si daca faci vreo bosoalca in cauciuc, de bagi degetul, cum te mai ajuta sprayul de pana. Referitor la treaba cu roata pe haion, am vazut odata un matiz astfel. Foarte misto arata, roata era imbracata cu o husa neagra. Cred ca avea GPL. Si pe mine ma chinuie ideea asta de ceva timp, dar la mine (SX4) ar acoperi numarul de inmatriculare, si mi-ar fi greu sa ajung la butonul de deschidere hayon.
Suzuki SX4, GS 1.6 4WD

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #45 : 01.Iul.2010, 11:47:45 p.m. »
si datorita greutatii rotii de reyerva s-ar strica balamalele de la hayon, care evident nu e proiectat sa suporte si aceasta greutate  :)

Offline george

• Sr. Member
« Răspuns #46 : 02.Iul.2010, 06:48:13 a.m. »
Din ce vad io, suportul rotii e prins pe sub masina, cred ca de sasiu. Probabil nu e complicata conceperea unei balamale de catre un meserias care sa permita degajarea rotii atunci cand umbli i portbagaj.

Offline Batranul

« Răspuns #47 : 02.Iul.2010, 02:39:04 p.m. »
in ceea ce priveste ignisul, cel mai lejer si comod, cu evitarea de piese in miscare si complicatii cu acces buton deschis portbagaj, schimbare loc numar si iluminare numar este un suport pe barele de deasupra pentru roata de rezerva; in plus ar fi super exotic
fost posesor de Ignis 1.5 4wd
www.scoaladepaine.ro

Offline DeVries

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
    • Mures
« Răspuns #48 : 14.Nov.2021, 07:47:56 p.m. »
Si pe mine ma intereseaza poze, cum ati rezolvat in final cu roata de rezerva... Chiar acum mi-am cumparat un ignis si cand ajunge acasa  vreau sa-l pun pe gpl
  • Ignis 1.3 4x4

Offline ntire2000

« Răspuns #49 : 14.Nov.2021, 08:29:23 p.m. »
De la oameni care n-au mai dat pe aici de câtiva ani cred ca e mai greu sa obtii niste poze.
Apropo, când reanimati un topic preistoric, nu vedeti data ultimei postari?  :-?
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού