Autor Subiect: Roata de rezerva pe haion  (Citit de 15673 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline oootavi

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
Roata de rezerva pe haion
« : 18.Ian.2009, 04:19:44 p.m. »
As dori sa imi montez instalatie de gaz in locul rotii de rezerva iar Roata de rezerva  pe haion(exterior) cunoaste cineva unde as putea sa rezolv problema? :clap:

Offline danker

Re: Roata de rezerva pe haion
« Răspuns #1 : 18.Ian.2009, 08:37:48 p.m. »
  Adevarul este ca daca scoti roata de rezerva din locasul ei, ramane foarte mult loc acolo, banuiesc ca te-ai gandit la o butelie toroidala, asa ai ramane cu acelasi volum liber in portbagaj.
 O problema ramane ca... odata montat un suport rabatabil, prin intermediul caruia se prinde roata de rezerva de haion, la exterior evident  (trebuie vazut cum se poate adapta) daca cele doua amortizoare care sustin haionul mai pot prelua o greutate suplimentara (minim 15kg dupa parerea mea), oricum ideea ramane interesanta ;)
« Ultima Modificare: 18.Ian.2009, 08:41:58 p.m. de danker62 »
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline Stefan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1025
  • Gen: Bărbat
  • FeeL the SnoW!
« Răspuns #2 : 18.Ian.2009, 09:52:49 p.m. »
cand m-am gandit si eu la intalatia de gaz, aceeasi idee o aveam. Am renuntat la idee deoarece la 25000 km / an nu cred ca se merita! mai ales ca eu ma duc cu ea la munte si am nevoie de putere. Eventual intreaba la cei care iti monteaza instalatia de gaz, banuiesc ca s-au mai intalnit cu o astfel de propunere!
..:::| Suzuki Ignis 1.5 | 4x4 | Gri metalizat |:::..

Offline mihaitza2007

• Full Member
  • Mesaje postate: 143
  • Suzuki Ignis 1.3 GL AC 2003
« Răspuns #3 : 06.Feb.2009, 11:54:07 a.m. »
Pentru roata cred ca se poate adapta un suport ca cel de la grand vitara, care sa se deschida in lateral.
Cat despre instalatiile de gaz secventiale....you don't know the power of the darkside, young one!
Respectati-va in trafic si conduceti preventiv!

интересное

Offline george

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 263
« Răspuns #4 : 15.Mar.2009, 09:20:45 p.m. »
salut. rezolvat pana la urma problema cu roata ?

Offline Stefan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1025
  • FeeL the SnoW!
« Răspuns #5 : 15.Mar.2009, 09:45:47 p.m. »
bine ai venit george! oootavi nu ne-a mai tinut la curent in legatura cu acest subiect ...
..:::| Suzuki Ignis 1.5 | 4x4 | Gri metalizat |:::..

Offline george

• Sr. Member
« Răspuns #6 : 21.Mar.2009, 07:56:14 p.m. »
Salut. Sa va spun. Sau mai bine sa va arat cum i-am taiat motul suzei >:) Urmarea, daca nu ati ghicit, va fi ridicarea rotii de rezerva pe masina. Voi incerca sa o plasez cit mai aproape de plafon ca poate pacalesc aeru =)) Deocamdata mai lucru la sistemul de prindere care, din motive obiective, trebuie sa fie mai special intrucit am numa 1.60 si nu prea vad cum as putea ajunge la ea in caz de nevoie. Am renuntat la ideea de a o atasa in vreun fel pe haion pentru ca era prea mare bataia de cap si io abia mai am timp sa mai arunc un ochi pe site :( Din ce am mai discutat cu neste persoane, ar fi trebuit sa fac o structura de rezistenta pe care sa vina suportul pt roata. Cel putin asa mi s-a spus.

« Ultima Modificare: 21.Mar.2009, 08:38:14 p.m. de george »

Offline danker

« Răspuns #7 : 22.Mar.2009, 11:11:29 p.m. »
- George,  sa ne tii la curent cu tot ce faci si.... poze,poze poze. ;)

Offline george

• Sr. Member
« Răspuns #8 : 25.Mar.2009, 07:12:24 a.m. »
Cu siguranta voi face acest lucru :) Acum, am gasit citeva modele da roof rack dar nu stiu care s-ar potrivi mai bine pe ingnis. Sugestii? :D

« Ultima Modificare: 25.Mar.2009, 07:14:36 a.m. de george »

Offline danker

« Răspuns #9 : 25.Mar.2009, 07:57:35 a.m. »
- Mie personal imi place al  2 lea de sus in jos ( nu am inteles cum se prinde de plafon)  dar probabil ca vei opta pentru ultimul model care este mai clasic, prinderea este clara si este destul de frumos prelucrat ;)