Autor Subiect: Service si piese auto Ignis  (Citit de 7872 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline lorivankenobi

• Full Member
  • Mesaje postate: 162
  • Gen: Bărbat
Re: Service AUSBURG International
« Răspuns #10 : 15.Feb.2009, 06:45:32 p.m. »
Eu am dat pe flansele de amortizoare vreo 250 de lei la bs si le-am montat in alta parte.
M-am interesat ce imi trebuie pt revizie si le cumpar eu,iar de montat merg la bs.Singurul motiv pt care ma duc acolo este acel istoric al masinii care zic eu ca da bine cand vrei sa o vinzi;sa vada viitorul proprietar ce s-a facut la masina.

Corect, oarecum ... poti pune stampila oricarui servce pe cartea tehnica, daca vrei sa se vada istoricul intretinerii ... mie Bs mi se pare cam scump (ca orice reprezentanta, de altfel), si nu isi merita banii.
Ignis este o masina atat de simplu facuta incat nu are rost sa dai carca de bani pentru operatiile uzuale, le poate face oricine. Of cors, daca ai chestii mai complicate, merita sa mergi la reprezentanta.
Ignis 1.25 DDIS, GS, "Gri Sobolan" Murdar

Offline Stefan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1025
  • FeeL the SnoW!
« Răspuns #11 : 16.Feb.2009, 12:17:32 p.m. »
Super propunerea! si eu as vrea sa fac o vizita in Ungaria ... sa iau accesorii :) Apropo de service - poate cand mai am de schimbat consumabile ma ajuta cumnatul tau contra cost :) nu m-ar deranja!

Subiectul Kit geamuri Ignis a fost mutat in Imbunatatiri IGNIS.

http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=485.0
« Ultima Modificare: 18.Mar.2009, 11:25:42 a.m. de Stefan »
..:::| Suzuki Ignis 1.5 | 4x4 | Gri metalizat |:::..

Offline discovery

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 269
    • Bucuresti
« Răspuns #12 : 18.Mar.2009, 10:53:08 p.m. »
Asta DA motiv pentru o (mini)coloana de ignisuri  :good: ... in paranteza fie spus, va marturisesc ca (deh, sechele din anii comunismului (inclusiv armata)) nu prea agreez "incolonarile", dar pentru un motuv atat de nobil, m-as baga si eu  :)

l.e.: scuze, cred ca sunt off topic...
« Ultima Modificare: 18.Mar.2009, 10:55:18 p.m. de discovery »
  • Ignis 2 din 2003, 1328 cm3, 2W
Ignis, 1328 cm3, 2WD - GLX+ din 06 2003, fara ABS.

Offline danker

« Răspuns #13 : 18.Mar.2009, 11:13:36 p.m. »
Asta DA motiv pentru o (mini)coloana de ignisuri  :good: ... in paranteza fie spus, va marturisesc ca (deh, sechele din anii comunismului (inclusiv armata)) nu prea agreez "incolonarile", dar pentru un motuv atat de nobil, m-as baga si eu  :)

l.e.: scuze, cred ca sunt off topic...

De acord cu tine, ai grija insa caaa... pe alt topic noi astia......suntem la categoria Dinozauri  :D
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline M_TM

Re: Ambreiajul...
« Răspuns #14 : 30.Mar.2009, 06:38:11 p.m. »
http://www.autokarma.ro/ Sper sa nu fie considerata reclama dar eu cred ca aici ne putem forma o parere despre preturi la piesele pe care la cautam.Si eu am inregistrat masina aci si efectiv am cautat ,ca informatie ,tot felul de piese,accesoriii si mai stiu eu ce. Ups,stefan potzi muta asta la piese auto te rog? Acolo am vrut sa postez.Mersi

Offline Stefan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1025
  • FeeL the SnoW!
Re: Service si piese auto Ignis
« Răspuns #15 : 09.Apr.2009, 11:37:22 p.m. »
Mai jos postez preturile de la cablul de ambreiaj si costul total (cablu + manopera)

Suzuki Radacini -  aprox. 100 ron
Japan Parts- 120 ron
BS Motors - 92 ron

Manopera radacini: 100 ron

In cele din urma am cumparat cablu de la BS Motors, iar de montare s-a ocupat Dl. Misu (mecanicul recomandat de danker) - recomand cu caldura

Pret: 92 ron (ambreiajul) + 60 ron (montare ambreiaj + verificare stare masina (bucsaraie si toate cele))
..:::| Suzuki Ignis 1.5 | 4x4 | Gri metalizat |:::..

Offline M_TM

« Răspuns #16 : 23.Mai.2009, 12:07:36 p.m. »
Pentru un kit de ambreiaj,pretul,in hu,este de 23.000 hUF.Adica fro 95 euroi.Problema e ca nu pot sa comand ca nemtudom magyar.  :(
...tui.
http://bolthely.hu/suzukimaruti/id/00654_Kuplungszerkezet__Ignis_Diesel_

Offline danker

« Răspuns #17 : 23.Mai.2009, 01:01:59 p.m. »
- Pai nu te pote ajuta niciun coleg forumist, vorbitor de maghiara ?
« Ultima Modificare: 23.Mai.2009, 02:35:52 p.m. de danker »
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline csaba

• Full Member
  • Mesaje postate: 220
  • Suzuki Ignis 1.3 GC spring green metallic
« Răspuns #18 : 23.Mai.2009, 02:13:16 p.m. »
i-am intrebat prin mail daca livreaza si in RO.acum astept raspunsul lor.

Offline M_TM

« Răspuns #19 : 23.Mai.2009, 02:28:54 p.m. »
Super,speram sa livreze si in romania.Cel putin tu vorbesti magyara si ai vazut ce deferente mari de preturi sunt.Acu ,daca mai pui si transportul tot nu sari de preturile de la noi. Asteptam raspunsul lor.inclusiv vezi cu modalitate de plata.Cred ca o sa ne faci tu inregistrarile pe siteul lor.  :D