Suzuki-Club.ro - My own "Way of Life"!
Bine ai venit,
Vizitator
. Te rugăm să
te autentifici
sau să
te înregistrezi
.
O Oră
O Zi
O Săptămână
O Lună
Pentru totdeauna
Logați-vă cu numele de utilizator, parola și durata sesiunii de logare
Pagina de Start
Forum
Ajutor
Căutare
Autentificare
Înregistrare
Suzuki Club ROMANIA
»
Comunitatea Suzuki-club.ro
»
D-ale comunitatii
»
Ghid de calatorie
»
Corfu
« precedentul
următorul »
Tipărire
Pagini:
1
2
3
[
4
]
5
Mergi Jos
Autor
Subiect: Corfu (Citit de 7408 ori)
0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
...
Hero Member
Mesaje postate: 3994
Re: Corfu
«
Răspuns #30 :
10.Apr.2017, 10:30:07 a.m. »
Am fost de 2 ori intr-un loc mai izolat si micut, nu departe de Lefkimmi. Nu curatenia si harnicia localnicilor sau a locului m-a impresionat (nu e cazul), ci linistea, mancarea buna si acceptabila, plaja superba si faptul ca n-am fost deranjati de nimeni. Adica nu dai de ghiolbani. Conditii de cazare modeste, dar la pret bun, si ospitalitate iesita din comun. Adica am fost coplesiti de legume proaspete din gradina, stropite doar cu piatra vanata, de ulei de masline, oua de casa. N-am mai fost de 3 ani acolo, revin la prima gazda din 2014 si sper sa-mi gaseasca ulei (da, am carat de fiecare data pana in Romania circa 20 l) de masline, ca recolta a cam fost compromisa anul asta. Am facut excursii in insula si ne-a placut (langa Achillion am cumparat de la un localnic 7 kg de portocale cu 5 Euro, cele mai bune ever), dar nu m-as caza in alta parte, nordul e mult prea agitat, mai degraba merg in Lefkada decat in nordul insulei Corfu. Drumul e lung, am tot zis ca nu mai mergem cu masina, dar uite ca repetam "greselile". In 2008 am fost prima oara in Grecia cu autocarul, in Olimpiaki Akti (Golden Beach), langa Paralia Katerini si m-am jurat pe ce am mai sfant (pofta de mancare) ca nu mai repet experienta si ca imi organizez singur concediile. Prefer sa conduc 11+7 ore, cu pauza de-o noapte in Bulgaria. Nici in Halkidiki (Kassandra) nu vreau sa mai merg, e prea scump pentru ce ofera, desi ne-am simtit OK si acolo.
memorat
The following users thanked this post:
gabineg
miaunica
Hero Member
Mesaje postate: 962
Gen:
Bucuresti
«
Răspuns #31 :
10.Apr.2017, 03:55:48 p.m. »
Cum spune si colegul
@cad
, nordul e "comercial", prea aglomerat dupa gustul meu, iar capul de sud e al englezilor din categoria "huligani" (betii si scandaluri).
In statiunile sat de pe coasta vestica gasesti multa liniste, confortul de cazare poate fi considerat modest, dar gasesti locatii decente la 3*. Procesiunile din Noaptea de Inviere sunt minunate, fiind cea mai importanta sarbatoare din an pt localnici.
Eu am stat in Agios Georgios, si-am ales statiunea pt plaja ( eram si cu una bucata kinder dupa mine). Am batut intreaga insula si am accesat si excursiile cu vaporul . Drumul s-a facut , atat la dus cat si la intors , dintr-o bucata, cu opriri pt dezmortire. Daca vi se pare prea lung, e frumos de oprit in Salonik, dar atentie mare cu parcarea ( te trezesti fara nr de inmatriculare, luate chiar de politie...o aventura si-o poala de bani sa le recuperezi
) .
memorat
cainii au stapan...pisicile au anturaj
gabineg
gabineg
Global Moderator
Hero Member
Mesaje postate: 14537
Gen:
Suzuki SX4 GLX 4WD
Bucuresti
«
Răspuns #32 :
10.Apr.2017, 04:26:04 p.m. »
Da, si noi am ales partea vestică, respectiv hotelul
Alonakia
din stațiunea Agios Gordis. Hotelul era administrat de o familie, iar noi am preferat demipensiunea (mic dejun continental si cina cu bucate locale), la prânz luând masa la taverne sau in alte locații ale insulei cand eram in excursii. Plaja era destul de lunga, dar fara pietre doar in fata hotelurilor sau taberelor cu acces direct la mare, unde erau sezlonguri de închiriat. In zonele free of change, erau pietre la intrarea în mare, fiind nevoiți să ne achiziționam încălțăminte specială din cauciuc ca sa putem accesa valurile.
Mâncare bună, muzica grecească, arome mediteraneene, ceva instruire culturală.
Am avut parte si de huligani, dar erau de-ai noștri cazați din fericire la alt hotel, de 4*.
Al nostru găzduia si alte familii cu copii din țară, judecând după masinile parcate langa hotel si glasurile cristaline din piscina.
memorat
SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice
Silfax
Hero Member
Mesaje postate: 1844
Gen:
«
Răspuns #33 :
29.Iun.2018, 10:48:47 a.m. »
Concediu placut in Corfu! Ai ce urca pe acolo cu bitza, singurele probleme fiind temperatura si sursele de apa. De pedalat dimineata devreme sau seara. Nu ratati Paleokastrita si Canal D'Amour din Sidari! In rest, vreme faina si voie buna sa fie!
L.E. Si sa nu te intorci fara liquor de Kumquat!
memorat
S-Cross Elegance benzina 4x2
...
Hero Member
«
Răspuns #34 :
29.Iun.2018, 03:31:28 p.m. »
Noi am revenit pentru a 4-a oara in Corfu, pentru simplitate, mâncare bună și gazde primitoare. Și priveliște. Lichior mai am de anul trecut.
memorat
...
Hero Member
«
Răspuns #35 :
29.Iun.2018, 03:54:43 p.m. »
Iar plaja imensă este pustie.
memorat
Utilizator_Anonim
gabineg
Global Moderator
Hero Member
Gen:
Suzuki SX4 GLX 4WD
Bucuresti
«
Răspuns #36 :
29.Iun.2018, 04:35:42 p.m. »
Am scris puțin mai sus. Avem topic de Corfu. Postati aici pentru viitoare referinte.
«
Ultima Modificare: 29.Iun.2018, 05:25:58 p.m. de gabineg
»
memorat
SX4 by Giugiaro
...
Hero Member
«
Răspuns #37 :
29.Iun.2018, 11:23:07 p.m. »
Merci pentru dereticarea topicului de Grecia,
@gabineg
. Netul e foarte slab aici și nu se încarcă paginile mereu cum trebuie.
memorat
...
Hero Member
«
Răspuns #38 :
18.Iul.2018, 09:52:31 a.m. »
Citat din: jante.otel din 18.Iul.2018, 04:39:40 a.m.
Dar clar ramane pentru dupa Corfu.
Unde mergi in Corfu? Intreb, pentru ca feribotul Igoumenitsa-Lefkimmi este mult mai ieftin decat Igoumenitsa-Corfu Town, anul acesta au si promotie la 5 Euro de persoana sau masina.
memorat
gabineg
Global Moderator
Hero Member
Gen:
Suzuki SX4 GLX 4WD
Bucuresti
«
Răspuns #39 :
18.Iul.2018, 11:26:41 a.m. »
Am mutat intrebarea aici. Nu de alta, dar asteptam impresiile colegilor atat despre drum, cat si despre sejurul propriu zis. Si evident, multe poze...
memorat
SX4 by Giugiaro
Tipărire
Pagini:
1
2
3
[
4
]
5