Autor Subiect: Parbriz spart.  (Citit de 5371 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline hugbear

Re: Parbriz spart.
« Răspuns #10 : 03.Iul.2009, 10:54:06 a.m. »
e de asteptat sa-ti ceara tot felul de dovezi ca n-a fost piatra, doar-doar sa scape si sa nu-ti faca lucrarea.
S-ar putea sa incerce, da' tre' sa le zici transant ca de fapt trebuie sa probeze ei ca e vorba de piatra, lovitura etc si nu de piesa defecta/montaj defectuos!
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline dr_mike

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #11 : 03.Iul.2009, 03:47:50 p.m. »
Pai dovezi nu am ce sa aduc, mai mult decat faptul ca se vede din avion ca nu e nici un fel de urma de impact in zona unde a aparut crapatura...

In alta ordine de idei a avut cineva de-a face cu service-ul din Brasov? Ca sa stiu la ce sa ma astept, sau daca e cazul sa ma deplasez in alta parte (Sibiu, de exemplu) ?
Suzuki SX4 1.5 GLX WE "Silky Silver"

Offline pitzy_

• Hero Member
  • Mesaje postate: 569
« Răspuns #12 : 03.Iul.2009, 07:12:47 p.m. »
salut, eu am mai trecut pe la ei cu cate-o mica problema si m-au servit imediat, oricum in prealabil vorbisem cu unul dintre rep. de vanzari de la ei (Nae) si l-am rugat sa ma programeze sau sa se intereseze daca e liber ca sa pot merge la o constatare a defectiunii pe care o suspectam eu. Ce pot eu sa iti sugerez e sa vb cu unul dintre agenti in vederea mersului la service.

sa ma ti si pe mine la curent cu treaba asta te rog.
Suzuki SX4 1.6 4WD GS  -  True Way of Life

Offline dr_mike

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
« Răspuns #13 : 08.Iul.2009, 07:35:36 p.m. »
S-a rezolvat cu parbrizul... pana la urma l-am schimbat pe banii mei, din motive de lipsa de timp, chef si nervi de a umbla pe la asigurari. Am vorbit inainte cu un dealer, la data si ora stabilita m-am prezentat la service si totul a mers ok. La inceput s-au balbait ei putin ca omul cu parbrizele era de negasit (era la masa), dar pana la urma a fost bine. M-a costat 750 de lei si .... 4 ore fara masina.

In privinta service-ului din Brasov, nu pot sa spun nimic nici de rau nici de bine. Nu prea sunt umblat prin service-uri ca sa am termen de comparatie; cred ca se putea si mai bine, totusi, pentru ca da un pic senzatia de improvizatie....
Suzuki SX4 1.5 GLX WE "Silky Silver"

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #14 : 05.Apr.2010, 06:48:36 p.m. »
Azi, pe autostrada A1 am luat si eu o pietricica in parbriz. "Craterul" din geam are diametrul de 2 mm si este inconjurat de o "cruce" de crapatuturi incadrabila intr-un patrat de 1,5x1,5 cm. Intentionez intr-o prima etapa sa-l "rezolv" prin lipire, dar, daca evolueaza, voi fi nevoit sa-l schimb.

Credeti ca voi avea probleme cu asiguratorul daca incerc intai sa-l lipesc si dupa aceea crapaturile extinse ma vor obliga sa-l schimb pe CASCO ? Sau e mai bine sa-l schimb direct, fara lipire ?
« Ultima Modificare: 05.Apr.2010, 06:55:06 p.m. de gabineg »
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
« Răspuns #15 : 07.Apr.2010, 12:51:24 a.m. »
Procedura ce mai simpla este direct la asigurator(numai pt cei cu casco) fara sa mergi la politie pt ca asa prevede legea chiar si la o tamponare fara victime poti merge direct la asigurator(asta daca nu tii din adins sa pierzi timp si basca sa mai iei si ceva puncte).
Am avut si eu 2 evenimente cu parbrizul pe primul l-am rezolvat cu 50 ron adika reparat crapatura care a mers foarte bine(am vazut in statii Mol chit de reparat parbriz), asta daca in crapatura nu a intrat praf sau apa. Este indicat sa lipiti un o banda adeziva peste crapatura pina la remediere. Produsul este acesta http://www.autoaccesorii.ro/standard_products.php?id=5641.
iar a 2 oara a trebuit sa il schimb am cerut sa imi aduca cu parasolar dar nu au gasit.
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #16 : 08.Apr.2010, 01:46:05 p.m. »
Am fost azi la A.G.E.R. si mi-au remediat "craterul", cu bune sanse sa nu evolueze in continuare. Sper ! Taxa: 60 RON.
  • SX4 by Giugiaro

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #17 : 11.Nov.2010, 11:50:22 p.m. »
Am patit acelasi lucru, tot pe A1 pe la km 55, o piatra mi-a facut un mic crater.
L-am rezolvat tot prin lipire la autoglassfix, in spate la Ciuperca pe Bld Ion Mihalache, 50 Ron
Partea enervanta este ca masina nu are decat 1000 de km si a sarit si un pic de vopsea de pe capota.
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #18 : 12.Nov.2010, 08:55:56 a.m. »
Pentru vopseaua sarita poti apela la asta.
  • SX4 by Giugiaro

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #19 : 12.Nov.2010, 09:36:01 a.m. »
am si eu, da parca nu iese chiar aceiasi nuanta, chiar daca codul de culoare corespunde...   :(