Autor Subiect: Parbriz spart.  (Citit de 5370 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline redippy

• Full Member
  • Mesaje postate: 148
  • Gen: Bărbat
Parbriz spart.
« : 16.Ian.2009, 11:07:40 a.m. »
   Datorita geniului drumarilor clujeni care considera inca in sec XXI ca cel mai eficient antiderapant este criblura am avut norocul sa ma aleg cu un parbriz crepat cat de poate de serios.Stie cineva care e procedura pt inlocuire daca am Casco si in ce serviceuri Suzuki din apropierea CJ se poate face?
SX4 1.6 4WD sunlight cooper

Offline Cristi

Re: Parbriz spart.
« Răspuns #1 : 16.Ian.2009, 06:05:42 p.m. »
Salut. Si eu am patit la fel prin vara.

M-am dus la politie pentru constatare, dupa care la asigurator. Cu hartiile de la asigurator m-am dus la B&S (nu stiu in Cluj care e dealerul) si m-a costat 16milioane toate povestea asta (din care eu am platit 3.5 fransiza). Iti schimba parbrizul, chederul si te mai taxeaza la adeziv si ore de munca (3 sau 4 cica  :-/).

Ai grija sa fie destul de mare crapatura (peste 10 cm cred) incat cei de la CASCO sa decida sa-ti schimbe parbrizul. Am un coleg tot cu un suzuki pe care l-au trimis la o firma de au pus rasina acolo, vidat, etc. Oricum se mai vede doar putin locul impactului  la el.
- Kizashi Sport M/T
- ex SX4 1.9 DDis, 4WD @ 143 BHP
- ex Jimny Cabrio

Offline LeonardSZK

« Răspuns #2 : 16.Ian.2009, 06:07:55 p.m. »
Pentru a nu avea probleme cu garantia, Redtor Oradea.
Suzuki SX4 1.6 GS 4x4, Lagoon Turqoise

Offline redippy

• Full Member
« Răspuns #3 : 17.Ian.2009, 10:48:19 p.m. »
      Am rezolvat in parte.
      Mers direct la asigurator, constatat crepatura, sarit peste politie, mers la GIMAROM - CENTRUL DE PARBRIZE. Se monteza peste o saptamana daca platesc eu in prima faza sau peste vreo luna daca stau sa vireze asiguratorul banii in contul lor.
      Asiguratorul mi-a explicat ca e de preferat sa faci inlocuirea intr-un centru specializat doar pe parbrize asa ca am ales Gimarom (am inteles ca sunt cei mai mari din CJ).
      Sa vedem peste o saptamana. Va tin la curent.

Offline ASZ

« Răspuns #4 : 20.Ian.2009, 03:21:08 p.m. »
Cand aveam Ford Fusion, la fel am procedat (Gimarom Cluj .. doar ca suma a fost virata in contul lor de catre Omniasig .. eu avand la ei polita Casco)

Offline redippy

• Full Member
« Răspuns #5 : 27.Ian.2009, 12:00:47 a.m. »
    S-a rezolvat problema cu parbrizul la Gimarom - Cluj. Pret 826 lei platit de mine dupa care incepe procedura de recuperare a banilor de la asigurator. Parbrizul nu mai este Saint Gobain ( ceva HD - Germania) dar e foarte bine montat si nu se vede nici o diferenta fata de celalalt.
   Asteptam acum recuperarea "dingotilor".

PS: dupa mai bine de o luna am recuperat si banii de la asigurator asa ca din punctul meu de vedere cazul momentan e inchis.
« Ultima Modificare: 10.Mar.2009, 12:26:03 p.m. de redippy »

Offline Sony

« Răspuns #6 : 10.Mar.2009, 12:30:21 p.m. »
Asiguratorul recomanda un centru de parbrize pentru ca e mai ieftin si va trebui sa scoata mai putini bani.

Io am luat o piatra in parbriz anul trecut in mai. In iunie am mers la politie si apoi la asigurator. Apoi am comandat parbrizul intr-un service autorizat Opel. Nu m-au sunat cand a venit parbrizul si nu i-am sunat nici eu. Prin septembrie am comandat alt parbriz tot la ei. Nici de data asta nu m-au sunat. Iar in februarie am mai luat o piatra in parbriz pe faimoasa autostrada A2. Sa vad cand voi comanda si al treilea parbriz! Macar p-asta sa-l iau.  :D Sper sa nu imi faca probleme pentru avansul de 600 roni platit in iunie 2008!
Ma distreaza Muppetsii! :)

Offline dr_mike

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
« Răspuns #7 : 02.Iul.2009, 09:32:58 p.m. »
Si eu am patit-o cu parbrizul.... Insa mi-a crapat spontan, undeva la marginea superioara, la cativa milimetri de mijloc... Am sunat la dealer si mi-au spus ca e mai bine sa merg la asigurari... Tinand cont ca efectiv a crapat (nu piatra, nu gropi, nu...nimic) nu ar fi acoperit de garantie?
Suzuki SX4 1.5 GLX WE "Silky Silver"

Offline bogdanb

« Răspuns #8 : 02.Iul.2009, 09:35:43 p.m. »
Normal asa ar fi. Din pacate, avand in vedere precedentele cu alte marci, e de asteptat sa-ti ceara tot felul de dovezi ca n-a fost piatra, doar-doar sa scape si sa nu-ti faca lucrarea.
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #9 : 03.Iul.2009, 12:49:13 a.m. »
Al meu e crapat de vreo 4-5 luni. A ramas acolo crapatura...nici n-o mai vad. Daca nu se extinde n-am de gand sa-l inlocuiesc :P
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!