Sa vedeti ce faza.
Azi am trimis niste chestii prin Fedex. Vine tipul acasa la mine, completeaza toate formularele, platesc ... si la sfarsit il intreb si eu diverse chestii, cum primesc confirmarea ... etc.
Imi zice,
dom'le aveti aici pe foaia asta tracking number-ul, nu va faceti griji. Va uitati pe net si in orice moment stiti exact ce se intampla pe lantul logistic: unde se afla pachetul, cine il are, de la cine la primit, cui urmeaza sa-l dea ... etc.Zic, ia uite dom'le ce interesant. Am sa ma uit. Buna ziua!
Buna ziua!! Inchid usa dupa el.
Ma intorc inapoi, ma asez in fotoliu, intru instantaneu pe net, tracking number si ... surpriza. Nu-mi arata nimic, desi eu stiam sigur ca in acel moment conform calculelor mele tipul/pachetul trebuia sa fi ajuns deja la parter si se pregateste sa iasa din bloc.
In continuare ma reped la geam, il vad cum ajunge la coltul blocului, apoi la coltul stradutei ... pe net inca nimic.
Dom'le, zic ... m-au tras in teapa. Ce sistem de urmarire de toata jena au. Ii dau in judecata.
P.S.
Va dati seama ca n-am facut chestia asta.
Dar intr-adevar dupa ce am inchis usa dupa el acum 5 minute, mi-a trecut gandul asta glumet printre urechi. Si intr-adevar ajungand in fotoliu, tot staruind acolo gandul cu pricina nu m-am putut impiedica sa zambesc din toata inima; si cum tocmai era forumul deschis in fata mea, zic hai sa-l pun aici sa ramana pentru posteritate.
P.S. 2
Sa-i dau totusi in judecata? Pan' la urma explicatiile functionarului nu bat cu realitea, deci