dar faptul ca iti taie ranforsarile plafonului nu te ingrijoreaza deloc? si asa e o foaie de ceapa plafonul ala, se indoaie imediat ... eu unul raman la ideea ca trapa de fabrica e ok, aftermaket la asa ceva nu e 100% ok.
la capitolul grosimea tablei, a vopselei de pe masina sta foarte prost Swift-ul ... am observat asta cand am bagat flexu in capota, la golfu 4, 5 e alta viata
Se indoaie imediat daca ce?Daca te urci pe el?Daca dai cu piatra? Oamenii aia dau garantie;daca ceva nu o sa fie bine,o sa am grija sa repare.
Pana la urma e o masina,un fier,da-l in p***a ma-sii;nu iese bine,asta e.Facem altceva.O rezolvam.La o adica il pun pe unu cu raba sa se urce pe ea si o dau dauna,mare chestie.Decat sa stau cu gandu "cum ar fi fost daca..".
Doar nu o sa ma duc ca nebunu acolo la aia si "hai,taiati-o;baga flexu". Evident ca o sa discut,o sa vreau sa vad poze mai in detaliu,garantii,etc. La banii astia merita. Si poate nu taie nici o ranforsare. Sau poate taie si facem alta.Orice e posibil.
Ideea e ca atunci cand voi avea banii o sa o pun. Sunt de parere ca e firma prea mare ca sa se ocupe cu chinezarii si cu jumatati de masura.