Eu zic sa nu-l scoateti din pepeni pe Leutz
P.S. Intorcandu-ma in aceasta seara acasa(26 spre 27 martie), in jurul orei 00:30, observ un echipaj al Politiei Romane stationd pe o strada de pe langa Mall Vitan. Trec de ei si ghiciti ce ? La nici 100m observ cioburi pe jos, cand ma uit, geamul din dreapta fata a unui Citroen C4 era spart. Dau sa ma intorc spre politisti sa-i atentionez de cele intamplate si numa ii vad ca veneau in directia aia, si intentionau sa o ia pe o straduta inainte de masina in cauza. Le fac semn ca i-a spart geamu' individului si opresc langa mine. Coboara din masina, cica daca am vazut pe cineva fugind. Le zic ca nu, si ca acum ma intorceam spre ei sa le zic de cele constatate. Imi cere tipa(fiind un el si o ea) sa ma ligitimez, intre timp ne uitam in masina sa vedem ce are lipsa(din exterior deh, si fara sa ating nimic), la care politistu' zice ca cica lipseste detectorul(culmea ca omu avea in masina o chestie de aia care blocheaza volanul, un anti-furt, dar ghinionul a fost altul). Se "agita" ei 2 secunde ca un Pepsi, dand vina pe alt coleg, a carui zona cica era(mda, ei stateau si o frecau aiurea in masina, la nici 100m de locul faptei), apoi imi ia datele tipa, si cica pot sa plec. Am ramas
. Ei se urca frumos in masina si isi continua "patrularea".
Eu acum ma asteptam sa dea prin statie numarul masinii, sa afle adresa, si chiar daca era o ora tarzie, sa se duca la om la usa si sa-i zica cele intamplate. Dar pe ei ii durea fix in 14.
Traim in ROMANIA fratilor. In ce tara de c.... traim