0 Membri şi 8 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Tizule, cam asa gandeau si muncitorii in Anglia revolutiei industriale. Masinile le iau locul.....Inteleg ca ai o atitudine extrem de conservatoare, impotriva unei evolutii firesti.....Dar nu cred ca cineva va putea opri evolutia societatii umane. Deocamdata.
[...]Fiindca la examen poate fi una din cele doua manevre obligatorii de facut.Parca sunt 6 manevre din care sunt alese: 3 tipuri de parcari, plecarea in rampa, intoarcerea si mersul cu spatele.
Citat din: NicNic din 26.Mai.2022, 12:36:43 p.m.Tizule, cam asa gandeau si muncitorii in Anglia revolutiei industriale. Masinile le iau locul.....Inteleg ca ai o atitudine extrem de conservatoare, impotriva unei evolutii firesti.....Dar nu cred ca cineva va putea opri evolutia societatii umane. Deocamdata.Nu stiu ce gandeau muncitorii din Anglia(de altfel natiunea cea mai conservatoare, cred!) dar chiar asa s-a intamplat ! Daca ingradirea libertatilor si "controlul" digital al persoanei zici ca este "evolutia fireasca", atunci esti modelul de cetatean pe care si-l doresc cei care dezvolta digitalizarea. Iar evolutia societatii n-o face D-zeu, tot noi o facem.[...]
Dar partea neplacuta e ca am deja vreo 4500 kWh stransi la ei, nefacturati ...
[...] Pana acum trebuia sa ai curtea (sau acoperisul) plina de panouri. Am vazut ca mai nou acum intai se pun panourile si apoi incepe casa.