0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
PPS: ca exemplu, în satul alor mei exista o gara CFR în care muncesc 4 angajati ce fac ture de 12/24 si câstiga lunar în jur de 3000 de lei net.Deci sa zicem un 2500 de euro net cheltuiti degeaba în conditiile în care acolo nu se percepe nici un leu pe bilete de calatorie (trenurile sunt private) iar zilnic trec maxim 6-7 trenuri prin gara respectiva (angajatii aia efectiv dorm noaptea la locul de munca ca doar n-or numara stelele, neavând altceva de facut)Iar firma mea cauta în tot acesti timp meseriasi calificati si nu gaseste la banii astia decât loaze care abia stiu sa scrie si sa citeasca.Iar tot din taxele si impozitele platite de firma privata unde lucrez sunt platiti si acei trântori care muncesc într-o companie de stat (degeaba).Gara respectiva ar putea foarte simplu sa fie desfiintata, iar trenurile sa treaca prin ea ca prin pustiu, ca oricum nu le încurca nimeni.
„Din două una, daţi-mi voie: ori să se revizuiască, primesc! Dar să nu se schimbe nimica; ori să nu se revizuiască, primesc! dar atunci să se schimbe pe ici pe colo, şi anume în punctele… esenţiale”
Ce am priceput eu, fiind mai greu de cap : Deci intr-o gara, nu muncesc 4 persoane. De fapt stau ziua si dorm noaptea..... au salariu de 3000/luna. O firma cauta meseriasi carora le-ar da 3000lei sau 2500 euro, ca n-am inteles si nu gaseste.