0 Membri şi 12 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Nu sunt serviceurile auto singurele ce nu au piese pe stoc.La service autorizat HP astept de 15 zile tastatura si baterie la un laptop uzual. In schimb, la un magazin online au pe stoc aceste produse. Dar, garantia se anuleaza daca mi le montez singur ...
[...]Stiu ca la un moment dat am cumparat niste statii grafice de la un importator si erau mult mai ieftine decât la HP România.[...]
Lege nr. 449/2003 privind vânzarea produselor şi garanţiile asociate acestoradin 12/11/2003Versiune actualizata la data de 27/12/2008 CAPITOLUL III Drepturile consumatorului(4) Orice reparare sau înlocuire a produselor va fi făcută în cadrul unei perioade rezonabile de timp, stabilită de comun acord, în scris, între vânzător şi consumator, şi fără niciun inconvenient semnificativ pentru consumator, luându-se în considerare natura produselor şi scopul pentru care acesta a solicitat produsele. Perioada de timp stabilită nu poate depăşi 15 zile calendaristice de la data la care cumpărătorul a adus la cunoştinţă vânzătorului lipsa de conformitate a produsului.