0 Membri şi 9 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Lucrurile sunt mai simple. ..... dar ălora dintre ei cărora le iese, vin să anunțe triumfător ca totul e o minciuna. Ca atât ii duce capul. Deh, morții nu vorbesc. Cine ii urmează, doar demonstrează ca cantitatea de inteligenta e limitata si populația e in creștere.....
Acum, daca dintr-o cariera de mare actor de aprox.57 de ani, considerati ca are relevanta 4 ani de ministru, ....e fara cuvinte ! In fapt, de actor este vorba, nu de ministru... Iar cele doua personalitati , actor si sportiv de performanta n-au nimic in comun, deci nici nu pot fi comparate, sunt din "ligi" diferite, dar cum sportul are intotdeauna intaietate in fata culturii, incerc sa înțeleg atitudinea.
A declarat în 2008: "Nu mai văd sensul implicării mele (în politica) de vreme ce nu pot merge până la capăt cu opțiunea mea pentru cineva. Nu cred în nici unul dintre cei pe care aș putea să-i aleg în acest moment și atunci prefer să stau deoparte"
Ce am spus mai sus despre mentalitate e valabil și in alte domenii.Uită-te la noi cum ne riscam viața pe străzile/șoselele din Romania și cum se moare încă într-un ritm alarmant, demn de o țară de lumea a3a.Cum convingi tu berbecii din trafic sa respecte regulile, sa respecte viața celorlalți?Cum convingi tu românii să respecte viața, atât a lor cât și a celor din jur?Pentru că a alege sa nu te vaccinezi sau să nu respecți regulile in trafic nu reprezintă un risc doar pentru tine, ci și pentru cei din jur.Referitor la biserică, sa punem problema altfel. Viața e sfântă, un dar de la Dumnezeu. Sa nu te vaccinezi înseamnă implicit să îți iei riscul de a renunța la acest dar, nu? Și atunci de ce biserica nu e avocatul vaccinării?
Ca tot vorbeam mai sus de tovarasul Caramitru....
Intreb si eu .... pentru un prieten.....