0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Citat din: ntire2000 din 09.Iul.2021, 11:25:46 a.m.Nici eu nu cred ca natura ne mai da mult timp la dispozitie.Aici e problema! Noi nu putem impune un anumit comportament naturii, ci planeta ne impune nouă. Dacă nu ne adaptăm, s-ar putea ca existența noastră aici să fie problematică în următorii 50 ani...Așa că, cu cât acționăm mai repede, cu atât avem mai multe șanse să salvăm ce mai e de salvat. Normele sunt necesare pentru cei ce nu înțeleg asta și pentru cadrul legal, acel „impuls” pentru a duce ideile din cercetare în viața reală.Și ar mai fi ceva, ce noi nu avem în RO: cât timp ITP-ul nu va fi ITP, iar legea nu va fi aplicată în spiritul ei, degeaba vom avea X % dintre noi mașini electrice, poluarea tot va crește. E necesar ca efortul să fie comun și susținut pe toate planurile, nu numai cel economic...Start/stopul e doar un pas mic, cu neajunsurile lui(eu îl văd mai mult ca o găselniță de marketing, decât ca o unealtă care reduce poluarea, pentru că mașinile care poluează cel mai mult nu au astfel de sisteme).
Nici eu nu cred ca natura ne mai da mult timp la dispozitie.
A fost nevoie de ceva adaptoare (inele la difuzoare, mufe, etc) ?Ai apelat la ceva firma sau ai facut tu montajul ?Cost ?