0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Si ca sa revin la postarea precedenta, poate ca ar fi bine sa le spunem adevarul pruncilor, strabunii n-au fost cu nimic mai breji decât noi.Asta ca sa nu ne întrebe la majorat cum de am reusit ca dintr-un neam de bravi osteni sa ajungem cumparatori din mall chiar în halul asta.
Citat din: Vecchio din 07.Mar.2021, 04:27:18 p.m.Ne-am rupt spatele să nu fim slugi și fix la asta s-a ajuns! Mi se pare mie sau generalizezi?Ca parem toti bagati în aceeasi oala.....
Ne-am rupt spatele să nu fim slugi și fix la asta s-a ajuns!
@teutzue ,de ce ai renunta la o masina buna, dar care mai are nevoie de una-alta datorita varstei si care nu depasesc limita bunului simt la buzunar? Daca are rugina sau chestiuni din astea ce nu merita reparate, deci chestiuni scumpe, da, renunt la ea.Am vandut masina dinaintea Suzi-ului de acum, un Subaru, ce l-am avut de nou(adica de 13 ani- tot acelasi 2008 an de fabricatie ca si Suzi) pentru ca aparuse ceva rugina pe sub, rugina ce in max 2 ani urma sa perforeze tabla. Discut de rugina ce iasa din tabla, nu ce a aparut pe tabla.Suzi-ul il voi tine pana ce va fi gata, caci starea lui este una foarte buna(noroc cu fostul proprietar ce a tinut-o de noua in garaj pana a ajuns la mine). Octavia mai are 2 ani si jumate de leasing si pleaca la buyback in locul alteia noua...Asta e "planul" meu.
Stimati colegi,In ultima perioada acest topic s-a indepartat mult de menirea sa initiala si multe postari nu se incadreaza la sectiunea "Paharul de ...vorba" avand potential inflamator ridicat: fie ca vorbim despre politica, fie ca vorbim despre alte subiecte controversate.Echipa de moderare va roaga sa cantariti cu rabdare inainte de a posta daca acesta este topicul potrivit.Va reamintim ca pentru duelurile de opinii avem topicurile deschise in sectiunea "War zone". O zi frumoasa!
Am gasit un articol interesant, articol care ilustreaza situatii care apar in viata si de ce nu, chiar si la noi pe forum :