0 Membri şi 11 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Ba te ia si cu inima si cu capul cand vezi asta
CitatAdica asa, la modul general, dupa ce devii suficient de bogat incetezi sa mai fii om? Devii semizeu? Am putea sa-i spunem si asa : semizeu.Din "afara" n-am cunoscut, dar de la noi am avut ocazia, oameni cu linii de productie, sau cu lant de magazine, cu retea de distributie nationala, etc. Din zona lui de birou, elementul om conteaza putin spre deloc, e o forta de munca, (e mai importanta masina personala uneori), de acolo el vaneaza oportunitatile, nu mai are timp sa fie egoist, invidios, etc., doar zgarcit poate, daca e nativ. In rest, in 90% din cazuri, banul schimba omul si daca ai norocul sa cunosti mai multi, ai zice ca-s facuti toti dupa un tipar. Doar ca au o mare grija cu "prima impresie"(despre ei), evident sa le fie favorabila.E mai mult de explicat, dar poate ai sansa, ca esti tanar, sa iei contact cu unul, suficient timp cat sa-ti conturezi o opinie.
Adica asa, la modul general, dupa ce devii suficient de bogat incetezi sa mai fii om? Devii semizeu?
E bine, e rău, "eu as fi făcut altfel"... voi sa judecați!. Așa, cum ii sta bine unui lider.https://universul.net/povestea-unei-presimtiri-profitabile-cum-a-devenit-bill-gates-un-personaj-vital-in-vaccinarea-planetei/
Pe ideea ca fac o fapta buna ca sa "neutralizez" una rea - nu stiu,