0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Am omis sa precizez ca sunt satul sau mai bine zis imi este lehamite de clipuri video unde duster se mocirleste si da exemplu de masina "suprema" de off road ...
Mi-a atras atenția un comentariu la articolul despre Umberto Eco, din care o să-mi pemit să citez un mic fragment:CitatNu oamenii de valoare lipsec. Problema e că ei sunt puțini și sunt sufocați de masa mare de imbecili, care sunt și gălăgioși. Nu mai există nici o forță naturală de reglaj, de feed-back care să-i tempereze. Idiotul și imbeciulul vocal au mai mare "putere" decât un om de valoare cu bun simț.
Nu oamenii de valoare lipsec. Problema e că ei sunt puțini și sunt sufocați de masa mare de imbecili, care sunt și gălăgioși. Nu mai există nici o forță naturală de reglaj, de feed-back care să-i tempereze. Idiotul și imbeciulul vocal au mai mare "putere" decât un om de valoare cu bun simț.
Brăduț Florescu, unul din "vechii" publicității românești, si-a încheiat contractul cu Realitatea Cațavencu, unde coordona strategia de comunicare a grupului, si a plecat in Thailanda.Articol scris după plecare:Rostul............Sa traiesti!Brăduţ Florescu
Citat din: Costique din 06.Ian.2021, 06:30:31 p.m.Brăduț Florescu, unul din "vechii" publicității românești, si-a încheiat contractul cu Realitatea Cațavencu, unde coordona strategia de comunicare a grupului, si a plecat in Thailanda.Articol scris după plecare:Rostul............Sa traiesti!Brăduţ FlorescuCiteam cântecul de lebădă pe blogul lui Florescu cu aproape 11 ani în urmă. Te doare sufletul să constanți că și după 10 ani a rămas la fel de actual.Trist
Majestatea Sa Regele Thailandei sustine un program care se intituleaza "Sufficiency Economy", prin care oamenii sunt încurajati sa creasca pe langa case tot ce le trebuie: