Sau poate ma însel eu....
Sincer nu stiu ce autorizatii si de unde iti sunt necesare ca sa vinzi uleiuri, lichide de parbriz si alte
piese auto, asta o recunosc, dar sunt convins ca niciunul dintre aceste lanturi de magazine nu si-ar risca pozitia din piata, nici chiar o amenda amarata, doar de dragul de avea pe rafturi inca 15 produse nealimentare, care au mai mult rol de
atractie decat de profit .
Pe de alta parte, magazinele specializate sunt cele mai in masura(mai putin banuite) sa bage pe piata pe langa chestii originale si din cele contrafacute !
Si inca ceva ce putini stiu, astazi distribuitorii cauta magazine de desfacere, deci ei te roaga sa le bagi produsul pe raft.
Dar, evident ca intr-un magazin specializat gasesti o gama variata de produse auto fata de un supermarket.
Uite un exemplu, masina mea de facut paine Siver Crest inca functioneaza dupa 9 ani (1-2 ori pe saptamana) si ghici de unde am luat-o?
P.S. Situatia cu motorul crapat din cauza uleiului de la magazinul X, si motor reparat de magazinul respectiv inca n-am auzit-o, dar nici nu cred ca se va intampla vreodata...., ptr. ca nu uleiul va fi vinovat....ci tu, ca ai fiert motorul !