0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Peste acest topic se asternuse o bine-meritata liniste. Ce cu v-au gresit cititorii forumului de-ati tulburat-o?
CitatPeste acest topic se asternuse o bine-meritata liniste. Ce cu v-au gresit cititorii forumului de-ati tulburat-o?
Le-a intrat cumva parul in ochi...
Daca tot suntem in perioada achizitiilor mai mici sau mai mari pe care suntem dispusi/nevoiti sa le facem in actualul context, eu m-am lovit de necesitatea de a avea ceva mai bun pentru taiatul cat mai eficient al unor crengi bolnave ale bradului din curticica de acasa. Dupa ce am taiat cateva ramuri cu un fierastrau pliabil, am cautat o solutie pentru folosirea sculelor deja disponibile in ograda. Astfel, am ajuns la solutia de a folosi un disc special pentru lemn pe un flex/polizor unghiular (desi nu a fost conceput pentru asa ceva, si alte discuri pentru lemn prezinta - datorita turatiilor mari la care lucreaza - riscul sa-ti sara din obiectul taiat):Din pacate, respectivul disc GRAFF SpeedCutter nu l-am gasit la noi, cel mai apropiat ca design fiind asta de la Geko, pe care l-am si comandat.Bineinteles, tot cautand pe subiect, am gasit ca exista chiar si kit de drujba pentru flex, dar mi se pare cam alambicat...