0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Nicule nu o mai arde independent
Am sters eu ultima postare
Citat din: enicky din 02.Apr.2020, 06:42:52 p.m. CitatOricare ar fi aceste lucruri, ele indică doar un lucru, că corona este o armă bio-chimică a Chinei, pe care China a lansat-o pentru distrugere în lume! După ce a ucis câțiva oameni, China controleaza acum acest virus! Poate că are și medicamente, pe care nu le împarte lumii! Ce-i drept ca n-avem certitudinea ca este arma Chinei, dar ca este o arma, asta este o certitudine. Eu zic sa o lasi mai usor cu certitudinile...
CitatOricare ar fi aceste lucruri, ele indică doar un lucru, că corona este o armă bio-chimică a Chinei, pe care China a lansat-o pentru distrugere în lume! După ce a ucis câțiva oameni, China controleaza acum acest virus! Poate că are și medicamente, pe care nu le împarte lumii! Ce-i drept ca n-avem certitudinea ca este arma Chinei, dar ca este o arma, asta este o certitudine.
Oricare ar fi aceste lucruri, ele indică doar un lucru, că corona este o armă bio-chimică a Chinei, pe care China a lansat-o pentru distrugere în lume! După ce a ucis câțiva oameni, China controleaza acum acest virus! Poate că are și medicamente, pe care nu le împarte lumii!
Documentul e aparut de vreo doua zile, am tot zis sa-l incarc, dar parerea mea este ca aceste detalieri ale ordonantelor sunt tipic romanesti, daca fac o analogie cu faptul ca orice lege nou aparuta este dezbatuta si rasucita inutil, cautandu-i permanent alte sensuri, substraturi, altele decat exprimarea mot-a-mot ! Cand spun asta nu ma refer la forumul nostru, ci la multe institutii ale statului ! "Ce-a vrut sa spuna aici, nu cumva...?" Nu, exact asa cum scrie, o iei ca atare ! Ce-I aia ca stau in Berceni si ma duc la Auchan din Militari?! Pe bune, trebuie sa te creada cineva ?!!!
Castraveti penali . Anul acesta am lucrat la gradina la fel cum se spune ca lucrau comunistii in perioada antebelica - in ilegalitate . Ma strecuram prin locuri dosnice ca sa evit politia si eroica noastra armata care vegheaza la implimentarea Ordonantei militare de combatere a COVID-19 . Simteam un fior de mandrie, dar si de teama cand vedeam pe TAB-uri figura darza si necrutatoare a vreunui viteaz candidat la pensie speciala , cu mana pe tragaci pentru a impusca virusii dusmani . Taras , grabis am plantat arpagicul , patrunjelul , castravetii si alti "diasporeni" evadati din carantina . Anul asta voi avea "castraveti penali" ce au infruntat vigilenta politiei si armatei . Daca voi avea noroc si nu ma prind "eroii de profesie" voi avea si ardei , rosii si vinete penale . Am la mine permanent "declaratia pe propria raspundere" , cartea de identitate dar ... cine stie ce le mai trasneste in minte preacinstitilor politisti ? Dupa cum rezulta din textul articolului de fata : la fundul calului si in fata politistului nu-i bine sa te afli .
... Este verificata foarte clar teza asta in Romania, in special in zona Teleorman - Giurgiu - Romanati - Oltenia....