0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
[...]PS. Pozele cum le incarci pe forum, ca presupun ca trebuiesc "micsorate"? Ce metoda folosesti?
Răbdare am!! Că îs patit de la bunica!!! Pina am pus mîna pe garsoniera ziceam că ajung la pensie sau inchin steagul eu înainte!!! Acu mai am o mătușă in virsta da cu apartament... Acolo iese garantat cu Q5 sau BMW nou nouț!!!
Recent am citit: ”Serotonină” de Michel HouellebecqO carte recent apărută, incorectă politic, tristă, despre omul din ziua de azi ce merge în derivă spre nicăieri, într-o societate lipsită de valori morale și de compasiune. Am citit-o pe nerăsuflate. Abia apoi am aflat ce succes fulminant a avut. Mai bine reproduc un pasaj dintr-o recenzie:”Serotonina poate fi citit ca un roman despre dezechilibrele pe care le produce o lume fara iubire, fara bunatate, fara solidaritate, cu transformari devenite incontrolabile, dar si ca un coplesitor roman al remuscarilor si al regretelor. Prin Serotonina Michel Houellebecq demonstreaza inca o data ca este cronicarul nemilos al declinului societatii occidentale din secolul XXI, un scriitor neimblanzit, dar romantic, incomod, dar indispensabil.”Sursa: https://www.libris.ro/serotonina-michel-houellebecq-HUM978-606-779-493-9--p10900123.html
Un nou tip de parapet pe rulouri, montat pe DN7 în zona Chitila de către Compania de Drumuri
@Fujitsu : vezi ca Grand Vitara in chestiune, chiar daca nu mai are sasiu separat, tot este mai aproape de un off-roader decat de răgăliile noastre... Iar in off-road dieselul cam face legea... Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk