0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Si eu m-am obisnuit cu pozitia inalta si cu 4x4. Cand am luat masina visam asa... ca ma apuc de pescuit... ca voi merge la gratare la margini de padure...Vise tata. Totusi fiindca locuiesc de fapt in mediul rural, langa un oras mare, iarna este bine. Fac partie cu ea. Plus borduri prin oras. De aceea m-am hotarat sa o mai tin pe asta si daca cumva ma lasa , atunci, sa cumpar ceva asemanator (cross-over nu SUV).PS: Atentie nu sunt "milenial" ci "ceaushel" (generatia 1966-1967)
Dintre cei nascuti astazi se remarca colegul @Humuhumunucunucuapua
Citat din: gabi males din 19.Sep.2019, 05:50:31 p.m.Oare de ce prefera aceasta generație hatchback-urile și nu SUV sau mini SUV ?Hai să-ți răspund : pentru mine, mașina este obiectul care mă duce din punctul A în punctul B, nu este cea care arată nivelul meu de trai. În 2012 mi-am luat un Hyundai IX35. După 2 ani în care am circulat cu el mai mult singur și am făcut drumuri mai lungi cam de 4-5 ori pe an, mi-am pus întrebarea...la ce îmi folosește un SUV și răspunsul a fost...la nimic, începând cu traficul din București și găsirea unui loc de parcare. Deci, te întreb...pentru ce aș lua un SUV, în condițiile în care familia este compusă din 2 persoane +un cățel?Iti spun de ce eu am hotarat ca niciodata n-o sa mai cumpar altceva decat SUV: pentru ca o data, o singura data, n-am putut sa merg pe malul garlei numita Dunarea ca toti ceilalti, ca nu aveam garda la sol...nu e vorba de bani. Ci de ce poti face cu ea, daca...La tine "daca" nu exista deci nu ai nici un motiv sa iei SUV in defavoarea unei berline sau hatchback. Acum nici sotia nu ar mai merge cu o berlina, pur si simplu pozitia inalta a pasagerilor ne-a dezobisnuit de a merge "la rasul soselei".
Oare de ce prefera aceasta generație hatchback-urile și nu SUV sau mini SUV ?Hai să-ți răspund : pentru mine, mașina este obiectul care mă duce din punctul A în punctul B, nu este cea care arată nivelul meu de trai. În 2012 mi-am luat un Hyundai IX35. După 2 ani în care am circulat cu el mai mult singur și am făcut drumuri mai lungi cam de 4-5 ori pe an, mi-am pus întrebarea...la ce îmi folosește un SUV și răspunsul a fost...la nimic, începând cu traficul din București și găsirea unui loc de parcare. Deci, te întreb...pentru ce aș lua un SUV, în condițiile în care familia este compusă din 2 persoane +un cățel?
Citat din: rexkrokiDAU din 21.Sep.2019, 06:52:54 p.m.Dintre cei nascuti astazi se remarca colegul @Humuhumunucunucuapua Se remarca probabil prin numeroasele(0) si palpitantele mesaje, presupun!