0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Mecanicii bulgari sunt un fel de nemti 😂😂Poate-ti pun un motor de bmw ursulet 😂
Una peste alta, radem noi de ei, dar bulgarii se ridica si stau mai bine ca noi la multe, de la autostrazi la servicii in turism si de la comert la modul de comportare in societate. Nu m-ar mira ca si la service-uri auto sa stea mai bine.
Citat din: Dogy din 06.Aug.2019, 06:13:50 p.m.Una peste alta, radem noi de ei, dar bulgarii se ridica si stau mai bine ca noi la multe, de la autostrazi la servicii in turism si de la comert la modul de comportare in societate. Nu m-ar mira ca si la service-uri auto sa stea mai bine.La turism ne dau clasa.In ultimii 10 ani au progresat enorm si la infrastructura.Daca as fi aproape de Ruse as încerca macar o data sa vad cum e în reprezentanta oficiala.Intr-un service din Nessebar am ramas socat (pozitiv) acum 8 ani. Am fost tractat (dintr-o benzinarie OMV din Sunny Beach unde ramasesem cu masina muta) pe platforma 7 km si dupa 2 ore de investigatii mi s-a schimbat cablul de masa de la electromotor. Totul a costat 80 de leva (aprox. 40 de euro)Am platit în lei - 200 de lei si bulgarul calcula de zor sa-mi dea rest aia 20 de lei. M-a facut praf la faza asta.
Vezi tu..... râdem noi, dar si la alea ne dau clasa.Nu te pune pe gânduri asta?
Mașini cu un far n-am văzut.