0 Membri şi 13 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Citat din: Costique din 07.Iun.2019, 11:38:07 a.m.politicenii au spus ca referendumul e facultativ...va suna cunoscut?Hai pe bune ?! La Suedia ?
politicenii au spus ca referendumul e facultativ...va suna cunoscut?
In sfarsit! Am ajuns si la momentul asta al discutiilor... - aplicarea legii in trafic este aproape nula - din cauza asta avem tot felul de comportamente in trafic de la cele doar incurca-lume pana la unele extrem de periculoase (pentru anumite situatii ce implica copii in masina as merge pana la decaderea din drepturile parintesti);- este plin traficul de masini din judetele aferente puternicilor zilei (TR, OT, GJ, DJ, GR etc) - ne-avand la ce sa se raporteze din perspectiva unui set de reguli in zonele de bastina, bineinteles ca respectul pentru ceilalti/lege este o chestie total-necunoscuta; basca ca nu-i opreste nimeni - ce politist s-ar risca sa opreasca o masina de TR;
Citat din: shpeedy din 07.Iun.2019, 12:34:49 p.m.In sfarsit! Am ajuns si la momentul asta al discutiilor... - aplicarea legii in trafic este aproape nula - din cauza asta avem tot felul de comportamente in trafic de la cele doar incurca-lume pana la unele extrem de periculoase (pentru anumite situatii ce implica copii in masina as merge pana la decaderea din drepturile parintesti);- este plin traficul de masini din judetele aferente puternicilor zilei (TR, OT, GJ, DJ, GR etc) - ne-avand la ce sa se raporteze din perspectiva unui set de reguli in zonele de bastina, bineinteles ca respectul pentru ceilalti/lege este o chestie total-necunoscuta; basca ca nu-i opreste nimeni - ce politist s-ar risca sa opreasca o masina de TR; Eu n-as face neaparat legatura cu politicul, ci mai mult cu dorinta romanului de a parveni, care trimite copilul la liceu/facultate la "oras", iar dupa absolvire si primirea traditionalului cadou( un auto cu funda!), ramane aci bucurestean get-beget, jmecher de oras, care stie toate stradutele ocolitoare, face dreapta de pe banda 2-3, iti tranteste avarii pe "stationare interzisa" si forteaza galbenul pana la rosu ! Despre asemenea specimene discutam in traficul din capitala . Chiar ieri se vaita sindicatul din politie de lipsa de fonduri : pai iesiti(din birou) in trafic si aplicati legea si veti avea fonduri de n-o sa aveti ce face cu ele.