In Suedia au bagat de acum cativa ani porti cu plata in jurul centrului Stockholm-ului si Göteborg-ului, asa, mai extins, ca sa te faca sa mai lasi masina acasa. Asa ziceau domnii-tovarasi. Dupa vreo 2 luni in care traficul s-a mai redus, s-a revenit la normal. Dar acum statul si baietii destepti din Suedia imi salta cam 100 euro lunar numai ca n-am pe unde ajunge ocolitor la munca...Adica aproape imi dublez pretul benzinei consumata zilnic...macar ne lasa sa respiram in weekend si sarbatori...A fost acum vreo 2 ani referendum local, daca sa le desfiinteze. Raspunsul la referendumul validat a fost DA, sa le desfiinteze, dar politicenii au spus ca referendumul e facultativ...va suna cunoscut?
Noi suntem sclavii care sustin sistemul , in el ne-am nascut si in el o sa murim. Anarhistii au aparut tocmai ca reactie la aceste cerinte ale "statului", ei intreband " de ce ma forteaza sa fiu cetatean cand eu nu am cerut asta?"...raspunsul e simplu...daca n-ar fi fraierii, desteptii cum ar mai trai (asa de bine si nefacand nimic?)...