N-am mai intrat de mult pe forum dar observ ca nu am pierdut mai nimic

.Aceleasi barfe de 2 lei, unii moderatori mai zelosi ( de parca ar fi forumul lor personal) vor sa il excluda pe Laurentiu sau ce or mai dori ei...chiar nu stiu ce vor...si nu pentru ca nu as sti cam ce se urmareste,dar nu vad rostul si inversunarea de care dau dovada in fiecare postare.
Apropo Leutz aveam un respect special pentru persoana ta dar de cand am observat ca mi-ai oprit un anunt pe care l-am dat pe forum am inteles faptul ca este mai important ceea ce crezi si ceea ce iti doresti
tu decat ceea ce este bine si firesc pentru cei care mai scriu pe forum. Si acum chiar ma refer la persoana ta chiar daca ai sa-mi spui ca este contra regulamentului. Care regulament? De un timp am observat ca aici se desfasoara un razboi al orgoliilor prost intelese. Oare cui ii folosesc aceste lupte si orgolii peste masura. Imi pare rau dar nu le vad rostul si nici nu vad o rezolvare a acestor probleme pe care le provocam noi (unii dintre noi). La ce folosesc, credeam ca este un forum pentru pasionatii de masini Suzuki dar se pare ca m-am inselat...Serios, mai putem discuta si lucruri interesante? Intreb doar.