Ai dreptate, dar nu despre asta e vorba. Ca sa intelegi vezi mai jos. 

Da, am inteles, tocmai de accea mi-am cerut scuze, ca NU am pus bifa la “family content”.
Cat despre inacadrarea afisului, a fost ca o completare, pentru ca acolo era locul lui si ma mustra constiinta pentru un plasament neinspirat.
Si am preferat sa continuam discutia despre reguli si forum aici, la rubrica ORICE , pentru ca nu era locul potrivit acolo

Am observat ca moderatorii / auditoriul acestui forum sunt oameni cu mult bun simt, iar forumul nu este unul “de duzina....” este un forum complex, cu multe ramuri...interesante. Nu stiu cum s-a nascut ideea de a mapa o marca a unei masini la sloganul "Way of life.. "( ideea in sine) si acest forum.... dar mie mi se pare o idee foarte frumoasa, constructiva.
Personal, eu m-am inscris atunci cand ati implinit doi ani. Am primit de la un prieten o “zuza” , mi-a povestit despre voi si.... am zis: “daca tot am un Suzuki, este bine sa fiu user, mai aflu o parere tehnica, citesc despre service-uri Suzuki, ce merge/nu_merge la maisna asta...etc”
E drept, nu am scris pe forum pana la sfarsitul lunii septembrie cand am primit un e-mal (automat sau manual) de la admini. Reproduc :
Hey eduard_b,
Am observat ca nu ai mai trecut pe la noi. Intre timp s-au scris multe, esti curios? Suzuki Club ROMANIA.
Si… am fost curios. In primul rand mi-a placut exprimarea:”nu ai mai trecut pe la noi...” Adica, un forum s-a interesat de mine....foarte frumos. M-am hotarart sa scriu, am doar doua luni de cand fac asta, si, daca mai gresesc uneori, este ( ca in toate domeniile) lipsa de experienta a unui om care nu scrie zilnic pe forumuri. Ca o parnteza, fata mea care este in clasa a 6-a si participa la discutii pe forumurile scolare ma considera oricum un demodat in ceea ce priveste .... comunicarea mea cu exteriorul. Pentru ca nu prea comunic....
Cat despre motivatie, nu am nici un interes, nu vand nimic, nu am firma, nu fac reclama, dar am constatat ca forumul - prin diversitatea lui- este relaxant si, in momentele de relaxare, este mai bine sa te uiti pe forum decat sa citesti presa, can-can-uri...etc.
Toate bune si...la mai mare..
Eduard