Nu am nimic impotriva ajutorarii celor de peste Prut, atata vreme cat avem posibilitatea de a o face. Problema este atunci cand acest ajutor vine la vremuri electorale, pe un fond de criza.... si astfel riscam sa cadem in capcana de a-i invinui pe moldoveni de situatie si nu este vina lor.
Imi tot staruie impresia ca la cum il stiu pe "onorabilul" sef al statului si al guvernului nostru, acesta se pregateste a juca cu obisnuita-i abilitate, un mare bluff fata de FMI. Sa dea Domnul sa ma insel pentru ca nu va fi de bine. Totusi intalnirile cu sindicatele "cu usile inchise", nu fac decat sa-mi intareasca aceasta impresie.
In rest nu post sa nu observ cum in loc sa inceapa toata curatenia cu legea achizitiilor publice, sau cu rentabilizarea primariilor si a consiliilor judetene, (ar fi trebuit astfel sacrificata o buna parte a clientelei politice), s-a marjat direct la salariile bugetarilor si a pensionarilor.
Nu stiu daca urmariti Bizz Bazar de pe Antena3... De la aceasta emisiune afli multe lucruri interesante. Se pot urmari si emisiunile inregistrate
pe aceasta pagina. Recomand mai ales urmarirea sintezei de Sambata.