0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Citat din: Andrei Suzuki din 19.Ian.2009, 11:01:24 p.m.Misto.Habar n-ai cat te invidiez. mersi, nu ai de ce... oricine o poate face
Misto.Habar n-ai cat te invidiez.
Astazi am fost si eu la padure putin ( e o padure la 2 km de oras ) am intrat prin niste noroaie si santuri pe acolo ... cu al meu cu tractiune doar fatza .. S-a comportat excelent ... si l-a sfarsit cateva intoarceri cu frana de mana pe noroi :X:X:X Superb .. nu am avut pe cineva sa filmeze .. maybe next time
va invit eu sa intrati cu ignisul pe unde am intrat cu sx4 si dak unghiul de atac lucreaza in locul tractiunii 4x4 eu dau berea in valuri!!!!
Citat din: FaliT din 29.Ian.2009, 12:37:07 a.m.Astazi am fost si eu la padure putin ( e o padure la 2 km de oras ) am intrat prin niste noroaie si santuri pe acolo ... cu al meu cu tractiune doar fatza .. S-a comportat excelent ... si l-a sfarsit cateva intoarceri cu frana de mana pe noroi :X:X:X Superb .. nu am avut pe cineva sa filmeze .. maybe next time Te-ai cam riscat sa intri prin noroaie, asa de buna voie si nesilit de nimeni. Avea cine sa te scoata daca ramaneai p-acolo?