Autor Subiect: Sofer in ROMANIA  (Citit de 7966 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ocoleanui

Re: Sofer in ROMANIA
« Răspuns #50 : 15.Sep.2016, 09:42:22 p.m. »
Deci ,in concluzie astea sunt femeile la volan .
Machiaj ,buze se cred ''cisterne sexy '' . :)
Cica ele folosesc oglinzile pt machiaj doar  :)
  • S Cross motor 1,0 an 2018+Swift motor 1,2 an 2021

Offline ariciul

« Răspuns #51 : 15.Sep.2016, 09:49:54 p.m. »
Cu toata neatentia lor pot spune cu mana pe inima ca barbatii fac cele mai multe accidente, nu femeile! Statistica o spune, cred.
Sa va mai zic si altceva, inainte de Vitara am avut un Matiz timp de 9 ani timp in care s-au proptit in spatele meu 4 indivizi. De cand am luat Vitara in 10 luni am avut acelasi numar de tamponari si toti barbati! Din astea 4 la Vitara ultimele doua au fost intr-o singura zi! Una dimineata in drum spre serviciu si alta seara cand ma intorceam acasa, si fix pe acelasi bulevard. N-au fost cine stie ce ca impact dar a trebuit totusi sa ma duc in service si sa-mi indrepte bara , spoilerul si revopsire spoiler. Insa spoilerul fiind din plastic nu mai arata ca nou, evident! Aici nu prea sunt multumit de cum m-au rezolvat la Doly dar am asa o presimtire ca vor mai fi tamponari, sistemul RBS e bun ca sa nu faci tu prostii insa nu te fereste de neatenti!
Insa altceva voiam sa subliniez, inrautatirea traficului se simte de la an la an si evident ca apar mai multe incidente, de asta am avut in 10 luni 4 tamponari cat am avut cu precedenta masina in 9 ani!
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #52 : 15.Sep.2016, 09:53:12 p.m. »
Nu cred ca misoginismul a caracterizat spiritul SCR pana acum. Va rog sa reveniți la un discurs în acord cu regulamentul forumului și cu buna conduita în societate.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline ocoleanui

« Răspuns #53 : 15.Sep.2016, 09:54:06 p.m. »
@arice

Sunt si mai multe masini fata de acum 9 ani .
PLus femeile sofer sunt 10 % fata de barbatii sofer .
De aceea noi facem mai multe accidente .

Offline ocoleanui

« Răspuns #54 : 15.Sep.2016, 09:56:11 p.m. »
Maccabi Tel Aviv 3 - 0 Zenit St. Petersburg in min 76
Acum este min 90 si este 3-4 !!!!!!!!!!!! wtf

Offline Leutz

« Răspuns #55 : 15.Sep.2016, 11:56:26 p.m. »
Cred ca totusi a venit vremea sa inchidem topicul asta pentru o perioada, pana tovarasii de forum cu sange iute ... in trafic ... cugeteaza un pic si revin cu discutii in spiritul comunitatii Suzuki.

Se pare ca readucerea topicului la viata n-a fost o idee prea inspirata. De la momentul 2011 cand a fost initiat, pana in 2016 s-au intamplat multe pe strazile patriei si ... se pare ca asta se transfera si in paginile forumului. Nu-mi aduc aminte sa fi citit pe vremea aia despre bate, sarit la bataie ... s.a.m.d.

Din contra, forumul nostru sustinea disciplina in trafic si un climat de prietenie intre participantii la traficul nostru cel de toate zilele.

Topicul se inchide asadar pana dupa intalnirea SCR8.
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline shpeedy

« Răspuns #56 : 06.Oct.2016, 05:59:07 p.m. »
Vazand cum evolueaza discutia, stau sa ma gandesc daca nu cumva mai bine unim topicul de fata cu cel de Sofer in RO, intrucat unele din situatiile discutate parca nu prea mai au legatura cu Conducerea preventiva. Zic si eu...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

The following users thanked this post: rexkrokiDAU

Offline Vali D

« Răspuns #57 : 07.Oct.2016, 09:01:46 a.m. »
Vazand cum evolueaza discutia, stau sa ma gandesc daca nu cumva mai bine unim topicul de fata cu cel de Sofer in RO, intrucat unele din situatiile discutate parca nu prea mai au legatura cu Conducerea preventiva. Zic si eu...

Sunt de acord sa il unesti si sa ajunga asa cum il doreste Leutz (citez sa nu avem discutii) : "Cred ca totusi a venit vremea sa inchidem topicul asta pentru o perioada, pana tovarasii de forum cu sange iute ... in trafic ... cugeteaza un pic si revin cu discutii in spiritul comunitatii Suzuki.

Se pare ca readucerea topicului la viata n-a fost o idee prea inspirata. De la momentul 2011 cand a fost initiat, pana in 2016 s-au intamplat multe pe strazile patriei si ... se pare ca asta se transfera si in paginile forumului. Nu-mi aduc aminte sa fi citit pe vremea aia despre bate, sarit la bataie ... s.a.m.d.

Din contra, forumul nostru sustinea disciplina in trafic si un climat de prietenie intre participantii la traficul nostru cel de toate zilele.

Topicul se inchide asadar pana dupa intalnirea SCR8."

SI INCHIS A RAMAS !!!

Offline miaunica

« Răspuns #58 : 07.Oct.2016, 09:07:03 a.m. »
Parca Sofer in RO are alta conotatie...chiar daca s-au incins spiritele, eu l-am vazut ca  un topic de impartasit oful, legat de incidentele din trafic.
Acest topic preintampina , cel putin din partea membrilor SRC , situatiile din celalalt topic...
cainii au stapan...pisicile au anturaj

Offline Vali D

« Răspuns #59 : 07.Oct.2016, 09:20:01 a.m. »
miaunica - conducerea preventiva are direct de-a face cu sofer in Romania, pentru ca asta este tara in care traim cel mai mult si cei mai multi dintre noi. Si asta tine de calitatea noastra de conducatori auto, cu bunele si relele din cotidian. Incidentele de trafic sunt direct rezultanta mentalitatii colegilor de trafic. Si nu este vorba despre incitarea la violenta, dar oricat de calm si prudent poti fi , tot iti vine sa rupi capul unuia ce iti pune viata si integritatea in pericol direct. Nu mai vorbim despre valori materiale.
« Ultima Modificare: 07.Oct.2016, 09:21:56 a.m. de Vali D »