Autor Subiect: Sofer in ROMANIA  (Citit de 7963 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Re: Sofer in ROMANIA
« Răspuns #40 : 15.Sep.2016, 12:55:38 p.m. »
Si, ca sa ramanem la simtul umorului, am ras si am plans cand am citit fraza asta, nefiind inca sigur ca am inteles-o pe deplin:

"Si unii dintre noi vad ca nu inteleg ca si turismele ruleaza ca si tramvaiele iar volanul nu se utilizeaza decat la parcare si schimbarea directiei de mers la intersectii in L, T sau +."

Superb! :)
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: enicky

Offline enicky

« Răspuns #41 : 15.Sep.2016, 01:05:36 p.m. »
.... am ras si am plans cand am citit fraza asta,....sigur ca am inteles-o pe deplin:
Superb! :)
              Ti-am citat postarea fractionata intru-cat am convigerea ca ai inteles-o perfect ! :good:
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #42 : 15.Sep.2016, 03:51:23 p.m. »
Am mutat postarile despre egalitatea dintre oameni in War zone. Aici discutam in continuare despre soferi si ... soferite.  :)

Multumesc!
  • SX4 by Giugiaro

The following users thanked this post: shpeedy

Offline miaunica

« Răspuns #43 : 15.Sep.2016, 06:05:48 p.m. »
@ocoleanului...n-ai inteles nimic! E limpede ca avem alte valori! Da, femeile sunt mai prudente pt ca dau viata, nu o iau!
...tu sareai sa-l bati pe mos...ce misto! ...cum se sanctioneaza neacordarea de prioritate?! Ai ramas pieton? Nu...? Al dracu mos...parca n-a fost scarba pana la capat
cainii au stapan...pisicile au anturaj

The following users thanked this post: cristyyy2003, hugbear

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #44 : 15.Sep.2016, 06:15:53 p.m. »
@miaunica, stai linistita, nu are rost sa te agiti...  azi ciomagim un mos in trafic, maine ne luam la bataie pe terenul de fotbal...  e o alta perspectiva asupra bunului simt...  :)

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #45 : 15.Sep.2016, 06:18:06 p.m. »
@Rex, ai intrat în România?  Altfel ești off-topic!  :pardon:
  • SX4 by Giugiaro

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #46 : 15.Sep.2016, 06:22:08 p.m. »
off-topic... off-forum... vai de capul meu...   :-))

Offline ariciul

« Răspuns #47 : 15.Sep.2016, 09:06:14 p.m. »
Da, femeile sunt mai prudente pt ca dau viata, nu o iau!

Frumos spus, dar exista si exceptii, nu mai departe de azi intr-o intersectie in care trebuie sa si schimbi un pic directia multi au tendinta sa o cam taie chit ca-i aglomerat. Din cauza asta benzile sunt foarte bine trasate dar cum spuneam sunt destui care nu le respecta si te trezesti asa cum am patit azi cu o soferita de bmw ca da pur si simplu peste tine. Frana, claxoane, nervi! Cat pe ce sa o razuiesc serios! Si am mai vazut multe femei care nu sunt atente cum conduc, evident motivul principal e telefonul!  E adevarat ca am intalnit si barbati in aceasta categorie!
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

The following users thanked this post: ocoleanui

Offline ocoleanui

« Răspuns #48 : 15.Sep.2016, 09:16:05 p.m. »
@miau
Da, femeile sunt mai prudente pt ca dau viata, nu o iau!

Serios ??? Avorturile cine le fac ,barbatii ??? Hai ca ma faci sa rad  :)

E limpede ca avem alte valori

Ce valoare ai tu in plus fata de mine ?

Cum se sanctioneaza neacordarea de prioritate?! Ai ramas pieton?

Pai cine a trecut ,eu sau el ??Ai ??A trecut el deci i am acordat prioritate (pe capacul lui de la roata i se stersese doar praful   :-))

Si mai usor cu pianul miau ...

@rexkrokiDAU

Nu mi ai raspuns la intrebare ...
  • S Cross motor 1,0 an 2018+Swift motor 1,2 an 2021

Offline enicky

« Răspuns #49 : 15.Sep.2016, 09:31:47 p.m. »
    S-ar putea sa fie adevarat ca femeile sunt mai prudente, dar sa va povestesc o faza : ieri in drum spre service, am preluat in fata un i20 alb condus de o doamna, care cred ca era si ceva sefa la "Tiriac auto si Tiriac imobiliare". Am preluat-o din D-na Ghica si evident aveam acelasi drum, Otopeni, si pana prin Baneasa unde am reusit s-o "pierd", dna si-a rimelat ochii pe rand in mai multe intersectii/blocaje de trafic, apoi si-a facut buzele, cred ca si conturul acestora. Binenteles ca nu era 100% atenta si nu mereu pleca odata cu ceilalti, dar in final am depasit-o si am lasat-o in fata oglinzii   ....retrovizoare(din cabina) :-)). Dna era bruneta, usor ciufulita, cu parul strans la repezeala.
    De cine credeti ca mi-a amintit ? de mister Bean. :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip