Autor Subiect: Sofer in ROMANIA  (Citit de 7962 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline aleksanders

Re: Sofer in ROMANIA
« Răspuns #10 : 12.Sep.2016, 08:52:04 p.m. »
Daca mosu nu a franat cum de i-ai lovit roata din spate...... si nu cred ca nimeni are in cap sa isi loveasca masina ca sa alerge pe la asiguratori si prin service-uri...
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline NicNic

« Răspuns #11 : 12.Sep.2016, 09:21:35 p.m. »
Roata spate era mai iesita in afara. :(

Dar ce mai conteaza.
Cineva s-a incadrat gresit in trafic, apoi e suparat ca cei cu prioritate nu au avut atentie (sau intentie) ca sa il ocoleasca.

Este foarte posibil ca cel cu drept de prioritate de trecere sa nu ii fi pasat sau sa fi gresit la randul lui. Asta nu e motiv sa iti vina sa il iei la bataie.

Conduita preventiva trebuie utilizata de toti participantii in trafic.

PS.:
Daca "mosul" nu te-a lovit intentionat, ca sa te santajeze, atunci discutia nu-si mai are rostul aici.

« Ultima Modificare: 12.Sep.2016, 09:23:35 p.m. de NicNic »
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline ocoleanui

« Răspuns #12 : 13.Sep.2016, 12:14:47 p.m. »
Este foarte posibil ca cel cu drept de prioritate de trecere sa nu ii fi pasat ....

============================
Bv NIcNic .
Vedeti asta este raspunsul corect .
Indiferenta .
Esti pe prioritate si te doare in cot de restul .

2) interzisa parcarea in zona de preselectie unde sunt aplicate marcaje continue , iar in lipsa acestora , la o distanta mai mica de 25 m de coltul intersectiei. Deci papagalii care parcheaza in intersectii de nu ai tu vizibilitate ar trebui intrebati si ei de sanatate.

Bv Alex.
Vedeti si asta este raspuns corect .
« Ultima Modificare: 13.Sep.2016, 12:18:55 p.m. de ocoleanui »
  • S Cross motor 1,0 an 2018+Swift motor 1,2 an 2021

Offline ocoleanui

« Răspuns #13 : 13.Sep.2016, 12:22:04 p.m. »
ok gata cu off ul .

Legat de subiect , uitati ceva interesant .
O retea de santaj rutier a cedat in fata politistilor si are acum prioritate catre inchisoare  :)
http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/o-retea-de-santaj-rutier-a-cedat-in-fata-politistilor-si-are-acum-prioritate-catre-inchisoare.html

Offline hugbear

« Răspuns #14 : 13.Sep.2016, 10:19:37 p.m. »
Un mos venea pe drumul cu  prioritate cu ceva viteza .Intru in intersectie usor  si asta ma zgarie pe bara fata cu roata lui dreapta spate .M am dat jos la el sa il bat ca nu m a evitat .
Este foarte posibil ca cel cu drept de prioritate de trecere sa nu ii fi pasat ....
Esti pe prioritate si te doare in cot de restul .
Da și nu.
În principiu, da. Pentru că de-aia am prioritate. A, dacă te văd că stai la locul tău și aștepți, de exemplu, să găsești un locșor să te intri în traficul aglomerat, aproape sigur te invit să intri în fața mea. Însă dacă te văd că te bagi cu tupeu și nesimțire pe principiul las' că fraierul conduce „preventiv” și o să trebuiască să mă ferească, s-ar putea să ai o surpriză. Sau două. Cam mărișoare... Eu zic că ai scăpat ieftin, că era în vârstă. Părerea mea...

Unele accidente se pot evita ,daca macar unul dintre soferi este atent .
Mai precis, acela dintre șoferi care nu e tu, nu?
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

The following users thanked this post: gabineg, shpeedy, miaunica, aleksanders, yeti

Offline ocoleanui

« Răspuns #15 : 14.Sep.2016, 01:22:27 p.m. »
@ hugbear

Nu ai inteles nimic din ce am scris .Ai alta ''tenta'' in explicatia ta .
Tu crezi ,la fel ca astia santajisti , ca pe drumul cu prioritate faci ce vrei .
In realitate nu este asa :)

Si la fel zic si eu , ''A scăpat ieftin, că era în vârstă. ''
La fel părerea mea...

Offline shpeedy

« Răspuns #16 : 14.Sep.2016, 02:15:35 p.m. »
@ocoleanui: daca tie ti se pare ca se pune egal intre o indoire de fierotanii si destinele posibil distruse a cel putin doi oameni (batausul si batutul), eu n-as vrea sa-ti ies in cale...  :-q
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline ocoleanui

« Răspuns #17 : 14.Sep.2016, 03:06:47 p.m. »
Bai fratilor voi exagerati .
Si eu ,putin poate, am exagerat cand am spus de bataie .In primul rand ala fiind mai in varsta il puteam omori naiba de la un pumn la 120 kg si 1.90 .Doamne fereste .
Cred ca m -am exprimat gresit sau intelegeti voi DOAR ce vreti din exprimarea mea .

Asta vreau sa spun ....
Voi daca sunteti pe un drum cu cedeaza trecerea si intrati in intersectie 0.5-1 m , ala care vine pe drumul cu prioritate in 99.99999999999999999999999 % din cazuri nu trage usor de volan sa va ocoleasca un pic ??????
Sau voi daca sunteti pe drumul cu prioritate , intrati in ala de pe cedeaza trecerea ,chiar daca ala intra in fata voastra ???
Eu ocolesc usor cand unul intra  de pe cedeaza in 100 %% din cazuri .
Dar a fost cazul asta cu un ''cascat '' .

Offline ariciul

« Răspuns #18 : 14.Sep.2016, 04:52:26 p.m. »
Eu inteleg ce spui dar ca fapt divers cand nu ai vizibilitate intri cu viteza f f mica astfel incat sa ai timp sa te uiti in stanga si dreapta (atat cat iti ofera vizibilitatea) si daca nu vine nimic mai inaintezi un pic si repeti manevra pana cand ajungi la un punct de la care poti face virajul in siguranta. Faza cu intrat 0.5-1 m din prima in intersectie poate duce la incidente ca cel povestit de tine.

Nu mai departe de ieri am facut dreapta pe un bulevard cu mai multe benzi si voiam sa ma incadrez pe o banda spre axul drumului deoarece la urmatoarea intersectie voiam sa merg inainte. Semnalizez stanga si vad ca venea unul mai tare pe banda pe care voiam sa patrund drept care am fost nevoit sa-l astept sa ma depaseasca. Ce credeti ca face tipul? Trece de mine si face la dreapta prin fata mea peste banda pe care circulam eu !  Imi venea sa intru in el dar in astfel de cazuri ratiunea te opreste sa faci prostii. N-ai ce face , asa cum spuneai trebuie sa-i feresti si pe tampiti. Asta ca sa nu umbli prin service toata ziua! Dar daca tu esti in culpa si celalalt nu se fereste, asta e, nu prea ai ce sa-i faci!
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline ocoleanui

« Răspuns #19 : 14.Sep.2016, 05:10:45 p.m. »
@ariciul
Asta vream si eu sa inteleaga lumea .

Ai sau nu prioritate ,in astfel de cazuri eviti . Nu intri direct in ala ,chiar daca a gresit .
Faci ceva .
Nu inteleg pe astia care nu schiteaza nimic .Adica accident fara urme de franare ,fara eschiva .
Multi nu au reflexe si asta este f important la volan .

Deci cum ai facut tu asta am vrut eu sa scot in evidenta .

Unul greseste ( cum eram eu ) dar celalalt ce face ???
Greseste si el .Deci accident .

EEE taticule i a incearca ca @ariciul sa eviti  si nu se mai produce accidentul .Nu este normal asa ?

Vorbesc de marea majoritate a accidentelor ,care in proportie de 95 %  pot fi evitate .

ps.sa va mai zic una .
Pe DN 6 intra unul cu Peugeot in depasirea altuia cu Skoda.Asta cu Peugeot intra la loc apoi cam in scurt si ala depasit cu Skoda este nevoit sa  ciupa usorrr frana .
Se enerveaZA asta cu Skoda il depaseste pe asta si se face spre el cu masina .
Asta pe la 120 kmh in afara localitatii .Asta cu Peugeul trage de volan dreapta si scapa :))

Deci Skoda usor frana si se evita accidentul .
Apoi Peugeul usor dreapta si evita accidentul .