Autor Subiect: Parcare zona Baneasa ?  (Citit de 5572 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ASZ

Parcare zona Baneasa ?
« : 25.Mai.2011, 06:56:30 p.m. »
Din pacate sejurul meu din iunie a fost dat peste cap de desteptii de la Wizzair, care s-au gandit ca dupa data de 11 iunie sa mute zborurile Cluj-Larnaca, pe aeroportul din Baneasa (si parca nu e destul ca au schimbat aeroportul, au mai modificat si ziua, care ma face sa mai scot cca 80 EUR pt. schimbarea perioadei de cazare).
Una peste alta, in loc sa ma urc in avion de acasa, va trebui sa conduc cca 450 km pt. a ajunge la Baneasa si sa vad unde las masina cca 8 zile (undeva in apropierea aeroportului ar fi interesant ca sa pot ajunge la ea).
Aveti vreo idee salvatoare ?

Offline bisti

Re: Parcare zona Baneasa ?
« Răspuns #1 : 25.Mai.2011, 07:03:36 p.m. »
Recomand cu incredere parcarea de la Baneasa Shopping City - la 200m de aeroport, sau la Piata Presei Libere - Casa Scanteii, la 3 statii de autobuz.

Avantajul major la Baneasa e ca au parcare subterana si e pazita + camere de luat vederi. La Piata Presei o poti lasa undeva unde sa o vezi de pe Webcam : http://www.jurnalul.ro/webcam/bucuresti.html#264 - de preferabil pe langa statuie.

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Gen: Bărbat
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #2 : 25.Mai.2011, 07:41:28 p.m. »
Poti s-o lasi la mine la bloc daca vrei.stau in aviatiei
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline ASZ

« Răspuns #3 : 25.Mai.2011, 08:25:17 p.m. »
Va multumesc mult pt. raspunsuri. Cea mai atractiva varianta pare cea de la Baneasa Shopping City, insa intrebarea e cum vor reactiona cei de la paza + proprietarii parcarii daca vor vedea masina in acelasi loc timpo de 8 zile ? (ca doar si ei banuiesc ca cei care vin la aeroport, mai lasa masinile acolo)

Offline ASZ

« Răspuns #4 : 25.Mai.2011, 08:26:43 p.m. »
Andrei, de la tine din Aviatie, cam in cat timp as putea ajunge la aeroport ? (e ok linga bloc sau sunt locuri pe care daca parchezi, risti sa ramai fara cauciucuri ?)

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Gen: Bărbat
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #5 : 25.Mai.2011, 11:51:21 p.m. »
Pai ti-ar cam trebui taxi (sau pot sa te duc eu daca nimeresc sa fiu liber) si ajungi in maxim 15min,asta daca e coada pe pod. Daca nu e coada in 5 min esti acolo.
Daca vrei s-o lasi aici,parchezi pe locul meu si nu sunt probleme.
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline Leutz

« Răspuns #6 : 26.Mai.2011, 04:49:07 a.m. »
Aveti vreo idee salvatoare ?

:( Imi pare rau sa aud ... ca in aceste conditii inca mai iei in calcul varianta Wizzair.

Deci compania x se trezeste sa mute zborul meu pe un alt aeroport la 500 de km si in alta zi; iar EU, clientul, trebuie sa-mi schimb toate planurile pentru privilegiul de a fi in continuare clientul companiei. Asa inteleg eu din postare ( :pardon: daca gresesc). Thanks but no thanks:
- nici daca pentru asta mi-ar returna banii pe bilet si m-ar duce gratuit
- nici macar daca m-ar lua de-acasa din pat, m-ar duce la Bucuresti, m-ar caza, m-ar duce la avion, mi-ar asigura toate mesele de cand ies pe usa casei mele din Cluj si pana la destinatie
- nici daca m-ar pune la clasa lux si mi-ar da loc cu jacuzzi si 5 stewardese incluse in program ...
- nici daca mi-ar plati costurile modificarilor la cazare la locatia vacantei ...
- sau poate ca da ... in functie de ce compensatii ofera  :D

Asadar, din moment ce topicul exista ... inteleg ca nici vorba ca (,) compania sa fi venit cu variantele mai sus amintite. Insa varianta renuntarii la calatorie cu rambursarea banilor e imposibil sa nu existe. Si daca iei in clacul efortul, disconfortul, carburantul, uzura masinii, riscurile asociate rularii pe drumurile (noastre toate) patriei, parcarea, "deranjarea" cunostintelor din Bucuresti (si/sau eventuala cazare) atunci schimbarea companiei cu oricare alta care pleaca din Cluj, chiar daca la pret simtitor mai mare si cu escala pe undeva prin Europa ... e un mizilic. Dar asta e opinia mea personala, emisa fara a cunoaste detaliile aventurii  :). In plus ... de gustibus ...  :D

P.S.
Imi dau seama ca postarea mea suna a repros  :) dar nu e. E de fapt amaraciune  :( ca omul cinstit si la locul lui asa face ... zice lasa bre, sa nu facem scandal. Mai intalnesc un suzukist la Bucuresti, il mai vad pe Costica prietenul din copilarie, mai admiram pe drum "peisagiul" patriei ... Iar in timpul asta kkkkompania x isi permite sa faca lucruri de-astea fara a oferi nimic pentru satisfactia clientului. Si nu numai ca-si permite ... dar chiar prospera, pentru ca (,) clientii continua sa aiba bun simt ... si uite-asa, comportamentul asta devine ghid de bune practici in loc sa fie bomboana de pe coliva falimentului.
« Ultima Modificare: 26.Mai.2011, 05:07:00 a.m. de Leutz »
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline ASZ

« Răspuns #7 : 26.Mai.2011, 12:13:10 p.m. »
@Leutz, din pacate adevarul pe care l-ai enuntat, mi-a amarat si mie 3-4 zile din viata, insa dupa discutii lungi cu cei de la Wizzair, a ramas cam ca majoritatea produselor/serviciilor vandute in tara asta: iti dam banii inapoi, iti iei bilete in alta directie sau accepti noile conditii de drum.
Le-am trimis 2 reclamatii in care solicitam ca macar contracvaloarea drumului Cluj-Bucuresti si retur (cca 450 lei din valoarea biletelor) sa-mi fie returnati ca sa nu platesc de 2 ori acelasi drum (odata prin biletul intial cu Wizz si odata cu masina mea). Sincer, nu mai cred ca vor reactiona decent la o astfel de solicitare justificata (inca astept raspunsurile lor, insa fara prea mari sperante), desi tare mi-ar placea sa gasesc un avocat uns cu toate alifiile care sa doreasca sa scoatem situatia la lumina (si sa-i penalizam corespunzator).

Nu am renuntat la biletele de avion, pt. ca nu am alta solutie de-a ajunge in Cipru, iar daca renunt la biletele de avion, pierd cca 380 EUR de la cazare, pt. ca asigurarea storno se pare ca nu acopera acest gen de eveniment. Asa ca voi pierde eu: 2 zile de concediu pt. drumul la Bucuresti, 100 EUR costul acestui drum, problemele cu parcarea, cca 160 EUR pt. modificarea perioadei sejurului si nu in ultimul rand ... nervii cu care m-au "fericit" cei de la Wizz

Offline ASZ

« Răspuns #8 : 26.Mai.2011, 12:16:52 p.m. »
Din toate solutiile (pentru care va multumesc), parcarea de la Baneasa Shopping imi surade cel mai mult. (e cel mai aproape si nu ar mai trebui sa incurc pe nimeni)

Ati putea sa ma ajutati cu ceva detalii legate de posibilitatea de-a lasa masina acolo cele ~8-9 zile, fara sa provoc vreo problema ?

Pot eventual plati ceva la ei si s-o las atunci linistit acolo ?

Offline bisti

« Răspuns #9 : 26.Mai.2011, 12:38:55 p.m. »
Daca o lasi afara, nu te intreaba nimeni nimic.

Daca o lasi in subteran cred ca e ceva problema. Dar daca discuti cu cineva de la paza, o poti lasa lejer undeva unde au ei camera lor.