Si-a pus cineva xenon aftermarket? Eu merg des noaptea si imi trebuie sa vad cat mai bine inainte, ca sa nu dau peste diverse babe plecate sa faca vraji, cai plecati la masa samd...
Eu am luat un kit H7 4300 faza scurta china made, inclus montaj. Montajul l-a facut un flacau, numai ca, problem.
Lampile originale care intra in lupe beneficiaza de un fel de soclu adaptor din plastic, care le tine fixate in pozitie axiala fata de centrul lupei.
Nenteles ca lampile chinezesti n-au voit sa intre in respectivul soclu, montatorul le-a impins acolo fara soclu cum s-a priceput, iar eu nimic in fata masinii noaptea n-am mai vazut.
Probabil ca nu mai stateau axial pe centrul lupei. Noroc cu proiectoarele de ceata, pana am gasit un electrician care sa refaca iluminarea originala.
Iar acum stau cu "xenoanele" in portbagaj. Ceva idei? Poate nu trebuiau lampi H7, s-o intitula altfel mufarea lampii in respectivul soclu? Prins de actiune, am uitat sa cer indicatii in sensul asta electricianului care a repus in pozitie lampile originale, sau macar sa fac o foto la soclu.