Autor Subiect: Producatorul sistemului de franare: Bosch sau Akebono?  (Citit de 3395 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline LuckyOWE

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 16
  • Gen: Bărbat
Producatorul sistemului de franare: Bosch sau Akebono?
« : 23.Mai.2011, 02:50:28 p.m. »
A venit vremea sa-mi inlocuiesc placutele de frana asa ca m-am dus la cei de la Doly Iasi sa vad un pret : 330 de lei parca ,dar mi-a trecut instantaneu asa ca am intrat pe forumul nostru sa vad ce zice lumea. M-am hotarat pentru Ferodo Premier. Am trimis un mail la un magazin si am primit doua raspunsuri in loc de unul,respectiv dupa producatorul sistemului de franare. Eu habar n-am care-i ala, asa ca va rog sa ma luminati. Multumesc!!
0740987986

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
Re: Producatorul sistemului de franare: Bosch sau Akebono?
« Răspuns #1 : 23.Mai.2011, 03:12:53 p.m. »
Ferodo Premier sunt niste placute mai"moi" .La 2-3000 km cu ele pana acum sunt destul de multumit.
Go Terios!!!:)

Offline danker

« Răspuns #2 : 23.Mai.2011, 03:48:06 p.m. »
- In majoritatea membrilor posesori de suzuki ignis au placutele de frana sistem BOSCH, marca este in functie de ce-ti alegi tu, eu pentru ultimile 3 masini pe care le-am avut am folosit Ferodo Premier, sunt mai moi, mai intime  si mai prietenoase cu discurile  :P  adica discurile nu se uzeaza asa repede,  dezavantajul este ca placutele se uzeaza mai repede.
Mai exista un topicuri asemanatoare;
- http://www.suzuki-club.ro/forum/diverse-ignis/placute-de-frana-ceva-potrivit-si-ieftin/
- http://www.suzuki-club.ro/forum/piese-auto-ignis/placute-de-frana-ignis/16/
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline Leutz

« Răspuns #3 : 23.Mai.2011, 04:09:29 p.m. »
Pai atunci propun sa-l inchidem p-asta si sa se mute discutia acolo  :)

Cu respect,
Leutz.
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019