Suzuki-Club.ro - My own "Way of Life"!
Bine ai venit,
Vizitator
. Te rugăm să
te autentifici
sau să
te înregistrezi
.
O Oră
O Zi
O Săptămână
O Lună
Pentru totdeauna
Logați-vă cu numele de utilizator, parola și durata sesiunii de logare
Pagina de Start
Forum
Ajutor
Căutare
Autentificare
Înregistrare
Suzuki Club ROMANIA
»
Discutii auto generale
»
Diverse
(Moderator:
gabineg
) »
Cum ati achizitionat masina dvs. Suzuki?
« precedentul
următorul »
Tipărire
Pagini:
1
...
5
6
7
8
9
[
10
]
11
12
13
Mergi Jos
Autor
Subiect: Cum ati achizitionat masina dvs. Suzuki? (Citit de 24544 ori)
0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Flint Beastmood
Full Member
Mesaje postate: 129
Romania
Re: Cum ati achizitionat masina dvs. Suzuki?
«
Răspuns #90 :
08.Nov.2020, 04:22:41 p.m. »
Dupa test drive cu numeroase masini SUV, pe locul 1 a fost Mitsubishi Outlander (design, motor aspirat, experienta anterioara cu Mitsu si reputatia marcii) si pe locul al doilea Vitara. Mitsubishi si-a dat cu tesla-n reputație: daca online puteai configura ce vroiai, la reprezentante spuneau ca nu au decat modelele superioare ca dotări, cu prețuri de la 30.000 de euro in sus, sau varianra hibrid... cu prețuri de la 30.000 in sus. In plus, Mitsubishi se retrage din Europa dupa ce vand stocurile. Asadar, optiunea a doua a devenit singura optiune. Desi mai suspin când vad Outlandere pe strada, trebuie sa precizez ca Vitara e main practica, nu aveam reala nevoie de volumul Outlanderului, nici de cele 400 de kg in plus, nici de o garanție posibil problematica data fiind plecarea din Europa.
Mi-a mai placut al Vitara cutia manuala, nici mie nu imi surad automatele pe care le-am condus in unele perioade. E drept ca nu mai faci scurta la piciorul stang in oras, insa pierzi placerea controlului. Macar schimbătorul sa raman mecanic, brut si nedigitalizat, ca in rest masinile devin computere cu roti.
memorat
Vitara 1.4/48V Allgrip
Christian 1
Vizitator
«
Răspuns #91 :
08.Nov.2020, 04:29:45 p.m. »
@Fujitsu
, ideea ca cealalta masina pe care am cumparat-o de noua de 10 luni, e cu cutie DSG(Skoda Octavia). O conduce nevasta-mea mai mult. A fost o chestie de genul "hai sa fie una manuala si una automata". Sincer nicicum nu ma pot obisnui cu cea automata . Nu regasesc placerea condusului si a controlului daca nu "mestec" in benzina.
Nu tratez masina dptdv, cum ai scris ca suntem in urma fata de zonele alea cu apa calda, ci ca o necesitate. Asa ca, dpmdv, nu vad vreun progres cutia automata, ba mai mult e o chestie foarte sensibila cu mentenanta scumpa si specifica, comparativ cu o cutie manuala.
memorat
The following users thanked this post:
Bobi
remarque
Hero Member
Mesaje postate: 752
«
Răspuns #92 :
11.Nov.2020, 10:01:02 p.m. »
Pentru raportul preț/dotări foarte bun la acel moment (2015).
«
Ultima Modificare: 11.Nov.2020, 10:29:59 p.m. de remarque
»
memorat
Knock! knock! knock! Cine bate? Rod knock!
La Suzuki RO un defect major în garanție ți-l rezolvi pe banii tăi! Până îi acționezi în instanță pentru recuperarea prejudiciilor...
New Vitara 1.6 VVT MT Passion Allgrip
badmania98
Hero Member
Mesaje postate: 519
Gen:
București/Alba Iulia
«
Răspuns #93 :
11.Nov.2020, 10:54:30 p.m. »
Dragoste la a 2-a vedere, mai ales după ce m-a invitat la un test drive. Mi-a arătat toate părțile bune, era tunată din fabrică (cu faruri led și multe altele) și parcă mi-a zis: nu vrei să stai în mine în fiecare zi?
memorat
Suzuki VITARA ALLGRIP 1.4 BOOSTERJET HYBRID LUXUS 6MT, 2020
Calin sb
Sr. Member
Mesaje postate: 478
Gen:
Everybody lies.
SIBIU / ARNHEM
«
Răspuns #94 :
11.Nov.2020, 11:12:36 p.m. »
Ținuta de drum, senzația plăcută la condus , dotările peste medie ,caroseria, garanția si de ce nu prețul au făcut-o câștigătoare pe Vitara m-hybrid.Dezamăgit ca nu se apropie de consumul prezentat in oferte si de sistemul hibrid ale cărui avantaje sunt minime ca sa nu spun sublime.
memorat
Superb iV PHEV Style
“ Be first, be smarter, or cheat. Well, I don't cheat “ John Tuld ,Margin call
Dogy
Hero Member
Mesaje postate: 1189
Gen:
Bucuresti
«
Răspuns #95 :
12.Nov.2020, 01:05:58 p.m. »
La mine a fost dragoste la prima vedere. Mi-a placut enorm cum arata de cand am vazut-o prima data, prin toamna lui 2015, la un salon auto pe la Romaero. Plus pretul si dotarile si 4x4 au facut-o irezistibila. Mi-am zis ca, atunci cand o sa trebuiasca sa-mi iau urmatoarea masina, va fi Vitara.
Momentul a aparut abia in primavara lui 2019, cand motorul vechiului Mitsubishi Colt a cedat. Intre timp, aparuse faceliftul la Vitara, cu dotari in plus si preturi mai mari. Dupa lungi analize si calcule, am ales cea mai ieftina varianta 4x4 de atunci - masina din semnatura (am vrut sa fie 4x4 neaparat).
Sunt la fel de incantat ca in prima zi
memorat
Suzuki Vitara Facelift 2019 1.0 Passion 5MT Allgrip
teutzue
,
toma
Bobi
Sr. Member
Mesaje postate: 472
Gen:
«
Răspuns #96 :
12.Nov.2020, 03:58:43 p.m. »
Eu am zis sa-mi iau SUV-ul saracului ca sa-mi oftic vecinii.
Daca imi luam Duster nu prea ii misca, asa cu Vitara i-am redus la tacere, nici macar binete nu imi mai dau.
memorat
ntire2000
,
Dogy
enicky
Hero Member
Mesaje postate: 12742
Gen:
Bucuresti
«
Răspuns #97 :
12.Nov.2020, 04:21:54 p.m. »
Visul(My Dream) a incoltit undeva prin anul 2013, cand am vizitat ca de obicei SAB-ul, si am probat Sx4 si S-Cross. Masinile mi-au placut, confortabile, 4x4(care ma intarata mereu!), pret rezonabil. Dar ce sa te faci ca aveam in fata blocului masina aproape noua(4 ani), care n-avea nici 40000 de km. Pierderea era mare dac-o vindeam, iar doua erau prea mult. Asa c-au mai trecut 2 ani, le-am mai studiat in liniste pe forum, iar Sx4 s-a retras intr-un final ca un adevarat gentlemen, si a lasat locul acestei frumuseti, in fata careia n-am rezistat si cu o zi inainte de Sf.Maria lui 2015(adica 14 August), vrei-nu-vrei, (vii sau te iau?), am adus-o in fata blocului.... definitiv !
Citat din prima postare din Jurnal.
memorat
Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip
Jurnal de bord
Dogy
Hoinar
Hero Member
Mesaje postate: 718
Gen:
Brasov
«
Răspuns #98 :
08.Ian.2022, 08:18:26 a.m. »
Cand m-am apucat de cautat 4x4, adica acum cateva luni, am avut cateva masini in vedere: Tivoli, dar cu un procent mic in posibilitatea e achizitie deoarece, marca necunoscuta pentru mine, accesorii putine, notorietate scazuta si de aceea a picat: a mai fost Duster, la care nu mi-a placut interiorul cu toate ca este mai mare ca la Suzuki, dar lipsa sustinerii laterale a scaunului soferului m-a facut sa renunt, plus ca veneam de pe Renault si nu mai vroiam Renault ... ca la baza are tehnologia Renault ... m-am uitat la Nissan, Kia Sportage etc, cam tot ce era in piata cu 4x4.
Pentru mine a contat mult partea de comunitate si notoritatea masinilor ... adica cu ce masini ies oamenii in overlanding. In momentul in care pleci pe undeva, este bine sa ai o masina care este cunoscuta si la nevoie sa poti sa gasesti piese pentru ea, daca ai o problema. Suzuki are o istorie in spate si atunci alegerea a fost clara.
Raportul pret-calitate si ceea ce ofera de acei bani a fost clar si balanta a inclinat catre Suzuki.
memorat
Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Hybrid 2021 Passion, Suzuki Grand Vitara 3, 2L benzina
Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!
Utilizator_Anonim
Hero Member
Mesaje postate: 3407
Gen:
Bucuresti
«
Răspuns #99 :
08.Ian.2022, 08:28:46 a.m. »
Nu prea e subiectul topicului de ce ai ales tu suzi
Insa apropos de istorie poti sa-ti spun de ce a 3 a suzi va fi ultima
Calitatea din ce in ce mai proasta. Nu mai sunt masini de iesit de pe asfalt ca vitarele din anii 90, sunt niste plastice banale.
memorat
Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp
Tipărire
Pagini:
1
...
5
6
7
8
9
[
10
]
11
12
13
Mergi Sus
« precedentul
următorul »
Suzuki Club ROMANIA
»
Discutii auto generale
»
Diverse
(Moderator:
gabineg
) »
Cum ati achizitionat masina dvs. Suzuki?
There was an error while thanking
Thanking...